Egyéb kategória

Ideje megbarátkozni a szezon kedvenc zöldségével! Olasz rántotta sajtosan, spárgával és borsóval

Végre itt a spárga szezonja, ami sajnos nem túl hosszú, így érdemes kihasználni, és minél több fogásba belecsempészni ezt az isteni és egészséges zöldséget. Most egyfajta sajtos rántottába került, sütőben sült, nagyon egyszerű, gyors és isteni finom.

vous - 2018.05.07.
Ideje megbarátkozni a szezon kedvenc zöldségével! Olasz rántotta sajtosan, spárgával és borsóval

frittata az olaszok rántottája, jellegzetessége, hogy egy kis liszt és sütőpor is van benne, és sütőben sütik. Kényelmesebb napokon reggelinek is tökéletes, de gyors vacsorának vagy könnyű ebédnek is ideális egy adag salátával, és rengeteg módon gazdagítható.

Most a tavaszi kedvenccel, spárgával készült, a tojásos masszát kétféle sajt, sima reszelt sajt – ami lehet semlegesebb trappista vagy pizzamozzarella -, illetve karakteresebb olasz sajtféle, gorgonzola ízesíti, és hogy még zöldebb és tavasziasabb legyen, így zöldborsó és egy kis finomra vágott petrezselyem is került bele. Csupa fehérje a tojásnak és a sajtoknak köszönhetően, mégis könnyű és laktató, tavaszias fogás izgalmas ízekkel.

Kíváncsiak vagytok a receptre? Ide kattintva elolvashatjátok. 

Forrás:
Cookta
Ajánlott cikkek