Egyéb kategória

Forró szeretet – a legfrappánsabb villámdesszert, aminek édesanya nem tud ellenállni

A Heisse Liebe, vagyis a forró szeretet névre hallgató finomság egy zseniálisan egyszerű és szuperfinom, nagyon kényeztető desszert, ami minden ünnepen osztatlan sikert arat, egyszerre fagyis, de forró, édes és fanyar, ellentmondásokkal teli, de nagyon harmonikus összességében, olyan, mint egy jó kapcsolat. Legyen az anya-gyerek, baráti vagy párkapcsolati.

vous - 2020.05.02.
Forró szeretet – a legfrappánsabb villámdesszert, aminek édesanya nem tud ellenállni

Pofonegyszerű, percek alatt prezentálható, de bámulatosan finom desszert a Heisse Liebe, ami egy forró és fűszeres málnaragu és vaníliafagyi kombója. Friss és fagyasztott málnával is készíthető, egy kis aromás alkohollal, fűszerrel összeforralva, karamellizált cukorral megbolondítva olyan isteni és egyszerű, gyors finomság, ami mindenkit levesz a lábáról.

DIY függőkert kövirózsa növény

Még nem késő: DIY-ajándékötleteket anyák napjára itt találtok

A fagyit készíthetjük házilag is, de ha last minute desszertre van szükség, akkor a boltit is tökéletesen felvidítja a házi málnaragu, ami most narancslével és narancslikőrrel készült, de fehér rummal vagy egy kevés vörösborral is nagyon finom, bár más ízvilágú lesz. Érdemes kísérletezni és többfélét kipróbálni, mert minde változatban isteni!

A cikk folytatását keressétek a Cookta oldalán!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!