Egyéb kategória

6 stílusötlet májusra, amit imádunk – És ti?

Idén keveset kaptunk a tavaszból. Előbb márciusi tél volt, majd jött az áprilisi nyár, amely az előrejelzések szerint májusban is tombol. Ha még nem tettétek volna, kapjátok elő a lenge ruhákat, a tavaszi szoknyákat, a csinos szandálokat, és variáljátok a már meglévő ruhátokat másképp, mint eddig. A tavasz ugyanis a felfrissülésről is szól.

vous - 2018.05.02.
6 stílusötlet májusra, amit imádunk – És ti?

Ehhez azonban nem kell azonnal bevásárolni, hiszen számtalan olyan ruha van a szekrényetekben, amelyet ki tudtok használni idén is. Ha pedig valami újdonságra vágytok, akkor

A tüllszoknya egy időben óriási sláger volt, biztosan a ti szekrényetekben is bújkál egy darab. Öltözzetej monokróm szettbe, egy vékony pulcsi és egy utcai sportcipő tökéletes lesz mellé.

Objektum doboz

A spagettipántos ruha már tavaly is nagy kedvenc volt. Vegyetek alá feliratos pólót és sportcipőt.

Objektum doboz

Lehet, hogy a blézerruha most a legmenőbb, de a pulcsiruha sokkal kényelmesebb. Ráadásul elég elkérnetek és felpimpelnetek a pasitok egyik, már nem használt pulcsiját. Itt szeretnénk felhívni a figyelmet arra, hogy a következő fotó természetesen csak illusztráció:

Objektum doboz

A miniszoknya menőbb, mint az 1960-as években. Basic darabok mellé ékszerezzétek fel magatokat!

Objektum doboz

Fodor fodor hátán: ha eddig nem tettétek, viseljétek együtt a fodros ruhadarabjaitokat!

Objektum doboz

Spagettipántos top mindenki szekrényében lapul. Ha eddig csak atlétaként viseltétek őket, idén nyáron nevezzétek ki a legmenőbb topnak!

Objektum doboz

lila pantone ultraviolet

Nem csak a lila létezik! – Ezek a színek dominálnak 2018-ban

Túl a Pantone 2018-as trendszínén, összegeztük az év legdivatosabb színeit. Legyűjtöttük nektek, hogy milyen árnyalatokban lehettek idén a legdivatosabbak, sőt, azt is eláruljuk, hogy a sminketek és a hajatok színe mitől lesz igazán 2018-as. Csekkoljátok, legyetek bátrak, lépjetek ki a komfortzónátokból és újítsatok!

A színekért kattintsatok ide!

Ajánlott cikkek