Egyéb kategória

„Kip-kop, itt vagyok a p*csáig varrt gádzsi” – ez a két magyar lány bevette az internetet

Érdemes néha akkor is szemezgetni a Youtube „Felkapott” menüjében, ha nem ti vagytok Dancsó Péter. Ott talál az ember olyan „érdekességeket”, mint NEMAZALÁNY x Lil G. A két magyar lány gyakorlatilag pár nap alatt kúszott fel közös dalukkal a top legnézetebb magyar Youtube-videók közé. Hogy miért? Nem létezik egyértelmű válasz.

vous - 2018.04.27.
„Kip-kop, itt vagyok a p*csáig varrt gádzsi” – ez a két magyar lány bevette az internetet

NEMAZALÁNY x LIL G – Malibu című daluk jelenleg a harmadik legnézetebb magyar videóklip a Youtube-on. A zenei műfajról nehéz lenne bármit is írni, és talán a szöveget sem Petőfi Sándortól nyúlták (bár előző daluk címe pont ő, ami már 4 és fél milliós megtekintésnél jár).

Objektum doboz

Szóval, itt van ez a két lány, akikről nagy általánosságban elmondható, hogy eddig ismeretlenek voltak.

NEMAZALÁNY a.k.a Trashkat Mr. Basta felfedezettje, előszeretettel dalol magasságáról és pár szerzeménye már régebb óta elérhető a Youtube-on – kifejezetten tehetéségesnek neveznénk. 

Lil G-ről gyakorlatilag tényleg semmit nem lehet tudni, azonkívül hogy (nagyjából) 15 éves (lehet), állítása szerint ügyvédnek tanul és a neten utánaolvasva, nem biztos, hogy szimpatikus lesz. Mondjuk az sem annyira az, hogy kora ellenére dohányzik, és szemérmetlenül a pénteki ivászatról beszél.

De ne legyünk álszentek!

A csajok Petőfi Sándor és Malibu című daluk bizonyára nem fog Grammyt kapni, de az tagadhatatlan, hogy a buta szöveg (ők mondják, nem mi) ellenére elég fülbemászóak a dalok, és valamiért mégis csak milliós megtekintéssel bírnak.

Objektum doboz

Hogy miért? Arra adjatok választ ti!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!