Egyéb kategória

Gombás marharagu kuktában: omlósan és duplán spórolósan

Egy sűrű, fűszeres és illatos marharagunál kevés háziasabb étel létezik, igaz, ritkán áll neki az ember, mert ugye kinek van arra ideje, hogy 2-3 órán keresztül készüljön az ebéd. Nem feltétlenül kell azonban ennek így lennie, ha van egy praktikus kuktánk.

vous - 2018.04.27.
Gombás marharagu kuktában: omlósan és duplán spórolósan

A kuktát sokan amolyan retró és ugyancsak veszélyes edénynek gondolják, ami ráadásul ormótlan is, de az igazsság az, hogy a mai modernebb kukták kimondottan biztonságosak, és – bár nem ez a legfontosabb szempont – formatervezettek és csinosak is.

A legfontosabb viszont, hogy a főzési időt és így a felhasznált energiát is harmadára, negyedére csökkentik egyes ételeknek, így a pénztárcánknak és a környezetünknek is jót teszünk használatával.

Vannak, akiknek szent meggyőződése, hogy más lesz az íze a lassabban és a gyorsabban készülő ételnek, de a bizonyság arra, hogy minden csak fűszerezés kérdése, ez az alábbi gombás-vörösboros isteni marharagu, ami könnyedebb, mint egy pörkölt, de jó szaftos és fűszeres, zöldségekkel gazdagított, benne a hús elképesztően omlós, és kuktában készítve nem is időrabló elkészíteni.

A cikk folytatását keressétek a Cookta oldalán!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.