Egyéb kategória

Gombás marharagu kuktában: omlósan és duplán spórolósan

Egy sűrű, fűszeres és illatos marharagunál kevés háziasabb étel létezik, igaz, ritkán áll neki az ember, mert ugye kinek van arra ideje, hogy 2-3 órán keresztül készüljön az ebéd. Nem feltétlenül kell azonban ennek így lennie, ha van egy praktikus kuktánk.

vous - 2018.04.27.
Gombás marharagu kuktában: omlósan és duplán spórolósan

A kuktát sokan amolyan retró és ugyancsak veszélyes edénynek gondolják, ami ráadásul ormótlan is, de az igazsság az, hogy a mai modernebb kukták kimondottan biztonságosak, és – bár nem ez a legfontosabb szempont – formatervezettek és csinosak is.

A legfontosabb viszont, hogy a főzési időt és így a felhasznált energiát is harmadára, negyedére csökkentik egyes ételeknek, így a pénztárcánknak és a környezetünknek is jót teszünk használatával.

Vannak, akiknek szent meggyőződése, hogy más lesz az íze a lassabban és a gyorsabban készülő ételnek, de a bizonyság arra, hogy minden csak fűszerezés kérdése, ez az alábbi gombás-vörösboros isteni marharagu, ami könnyedebb, mint egy pörkölt, de jó szaftos és fűszeres, zöldségekkel gazdagított, benne a hús elképesztően omlós, és kuktában készítve nem is időrabló elkészíteni.

A cikk folytatását keressétek a Cookta oldalán!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek