Egyéb kategória

Radics Gigi mégis visszatér az X-faktor új évadába!

Végre kiderült, ki csatlakozik Gáspár Lacihoz, Bye Alexhez és Puskás Petihez az 2018-as X-faktor mentorcsapatába.

vous - 2018.04.26.
Radics Gigi mégis visszatér az X-faktor új évadába!

Hónapok óta találgattuk, ki lesz a női mentor az X-faktor új szériájában. Azt tudtuk, hogy Radics Gigi távozik, így merülhetett fel, hogy esetleg Rúzs Magdi vagy Dér Heni lesz az új női mentor. Na, meg azért mert az RTL leforgatott egy nagyon sejtelmes reklámot az új évadhoz, ahol a női mentor arcát kitakarták.

Nos, mára kiderült, hogy egyik említett művésznő sem lesz mentor, ugyanis Radics Gigi mégis visszaül a mentorasztalhoz. A Blikknek így nyilatkozott: 

Óriási örömmel térek vissza a srácokhoz, azonnal igent mondtam, amikor felkértek a következő X-Faktor-évadra

– mesélte Gigi, aki azt is elárulta, három és fél év után szakított kedvesével.

Objektum doboz

Nehéz hónapok vannak mögöttünk, de be kellett látnunk, hogy már nem működik tovább a kapcsolatunk, így szép csendben elengedtük egymást. Mindketten nagyon sokat dolgozunk, és már nem tudtunk elég időt fordítani egymásra, ami megviselte a kapcsolatunkat.

Objektum doboz

x-faktor

Tehetségkutatóban feltűnt előadók első szereplései: álló- és hullócsillagok

Faktor napunk alkalmából muszáj megemlékeznünk a legtehetségesebb és a legtehetségesebbnek gondolt, tehetségkutatókban feltűnt énekesekről. Mennyi tehetség, minimum annyi, mint az első mondatomban. A két legtermékenyebb énekesműsor kétségkívül a Megasztár és az idén a 7. évadját kezdő X-Faktor. A 2000-es évek elején ezek a show-k úgy termelték az énekeseket, mint a gyártósor a csokis kekszet.

Ajánlott cikkek