Egyéb kategória

Alee így válogatja az új X-Faktor jelentkezőket

Már javában zajlik az X-Faktor castingja, ahol a kiemelkedő jelentkezőket válogatják ki a műsor munkatársai. Bónuszként az előző évad nyertese is részt vett a válogatás folyamatában.

vous - 2022.03.21.
Alee így válogatja az új X-Faktor jelentkezőket

Alee visszaemlékezett arra is, milyen volt egy évvel ezelőtt, amikor a másik oldalon kellett szerepelnie – írja a Noizz.

"Így utólag megnézve, túlizgultam talán. Az utolsó (válogatón) voltam jó talán."

Mivel van tapasztalata, ezért azt is elárulta, hogy szerinte mivel érdemes indulni a válogatóra:

"Vigyen el, ennyi a fontos. Hogyha elvisz, hogy ha jó, akkor legyen az ének, legyen az rap, legyen az akármi, helye van az X-Faktorban egyértelműen. Én ezt néztem abszolút bennük"

– mesélte a Fókusznak a fiatal tehetség.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.