Egyéb kategória

Mekkora Szüli feli-egyesülés – így örülnek ex kollégái Eva Longoriának

Szerintem nem vagyunk azzal egyedül, hogy egy „kicsit meghaltunk”, amikor véget ért a Született feleségek. Nos, bánkodni kár, már csak azért is, mert befutott a nosztalgia vonat.

vous - 2018.04.18.
Mekkora Szüli feli-egyesülés – így örülnek ex kollégái Eva Longoriának

Mint beszámoltunk nektek róla, Eva Lonogira csillagot kapott a Hollywood Walk of Fame sétányon, majd egy hatalmas bulit is tartottak, ahol többek között Victoria Beckham 44. születásnapját is megünnepelték

Objektum doboz

A csillagátadó eseményre majd az azt követő buliba Eva rengeteg híres barátja is meghívást kapott: Olivia Munn, Reese Witherspoon valamint Kerry Washington is együtt örült a várandós színésznővel.

(Az Insta-beágyazás lapozgatható!)

Objektum doboz

Eva Longira több képet is feltöltött arról, hogy született feleséges kolléganői is megjelentek az eseményen. 

Annyira szeretem ezeket a hölgyeket. Nem is tudják elképzelni, mekkora hatással voltak az életemre mind szakmailag, mind magánemberként. Mindennap hiányoztok!

– írta Eva a képekhez, amelyen Felicity Huffman és Marcia Cross társaságában látható.

Objektum doboz

De jó őket újra együtt látni!

született feleségek

Ki a legnagyobb Született feleségek-rajongó e vidéken? Teszteljétek a tudásotokat!

Lassan 14 éves a Született feleségek. Amerikában 2004. október 4-én kezdték vetíteni a sorozatot, míg nálunk egy évvel később, 2005. október 26-án került a TV2 képernyőjére. Mivel nosztalgikus hangulatban vagyok és amúgy a nap témánk a Született feleségek (teljesen véletlenül), így gondoltam, készítek nektek egy nagyon nehéz tesztet a sorozatról!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.