Egyéb kategória

Hoppá! Egész életedben rosszul vetettétek meg az ágyat!

Na jó, ez azért elég erős kijelentés, de valahogy így van – vannak olyan apró tippek és trükkök, amelyekkel sokkal szebben, gyorsabban és praktikusabban elvégezhetjük a megágyazást. Ha már a produktív reggel egyik legfontosabb lépése az ágy megvetése, csináljuk jól, mondjuk is, hogyan!

vous - 2018.04.05.
Hoppá! Egész életedben rosszul vetettétek meg az ágyat!

Ha egy dolgot csinálunk meg reggel a produktívabb nap érdekében, akkor az az legyen, hogy megvetjük az ágyunkat – ez már ugyanis olyan érzést kelt bennünk, mintha csináltunk volna valami hasznosat, és rendet tettünk volna a lakásban. Ezek a tippek megmutatják, pontosan hogyan vessük meg legegyszerűbben és legszebben azt az ágyat!

ne-ulj-az-agyra

Kedves, Y. X.! Kérlek, NE ÜLJ utcai ruhával az ágyra!

Az ember személyes higiéniája megkövetel pár alapvető dolgot, olyat, amit (általában) mindenki csinál, de mivel személyes, nem kell róla beszélni. Nos, az én higiéniai kattanásomról viszont szeretnék beszélni!

Ügyesen a lepedővel!

Ha gumis lepedőnk van, ne csak hanyagul húzzuk fel a matracra, hanem tűrjük be az alját a matrac alá – így sokkal kevésbé mozdul el éjszaka, ráadásul feszesebbnek fog tűnni tőle a lepedő is. Ezt egyébként katonamódszernek hívják, nem is olyan nehéz kitalálni, hogy miért: mert a katonák is így tűrték be a lepedőjüket a matracuk alá.

A cikk folytatását keressétek a Ridikül oldalán!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.