Egyéb kategória

Nektek is nagy az orrotok? Mutassátok meg, és legyetek rá büszkék!

Sas. Karvaly. Vércse. Horgas. Hajlott. Ahányféle NAGY orr, annyiféle megnevezés. A közös az, hogy általában utáljuk, szégyelljük, de legalábbis nem szívesen mutogatjuk. Az orral azonban az a baj, hogy nem olyan, mint a visszér vagy a narancsbőr, hiszen a fejünkön viseljük. Azaz látszódik ha akarjuk, ha nem. Nem lenne jobb, ha inkább elfogadnánk?

vous - 2018.04.01.
Nektek is nagy az orrotok? Mutassátok meg, és legyetek rá büszkék!

Legalábbis erre jutott Radhika Sanghani, a BBC Three és a Telegraph újságírónője, aki Twitter-oldalán hirdette meg a #sideprofileselfie névre hallgató kampányt. Azt vette észre ugyanis, hogy sem a divatvilág, sem Hollywood nem rajong a méretes orrú modellekért vagy színésznőkért. Na, jó, néhány kivétel akad, hiszen ott van Barbra Streisand, Lady Gaga, Lea Michele, Anjelica Huston és Meryl Streep.

Barbra Streisand:

Objektum doboz

Őket valószínűleg a karrierjük során (de a kezdetén mindenképp) szerették volna rávenni arra, hogy plasztikáztassanak. Nagyon keménynek és nagyon tehetségesnek kell lenni ahhoz, hogy valaki nemet tudjon mondani az orrplasztikára. Sok sztárnak nem is sikerül. Viszont itt az idő, hogy ez változzon, és az orrunk is maradjon legalább olyan változatos, mint mi vagyunk.

Objektum doboz

Objektum doboz

Sanghani szerint egyszerűen szörnyű, mennyi frusztrációt okozhat egy nő számára a nagy orr. Mennyi ideig tart, mire rájövünk arra, hogyan nézünk ki jól a fotókon. Hogyan tartsuk a fejünket, hogy minél kevésbé jöjjön rá más, milyen hatalmas heftivel áldott meg bennünket a sors.

A #sideprofileselfie lényege, hogy mindenki profilból fotózza le magát, majd posztolja a képet Instagramra vagy Twitterre. Rengeteg fotó érkezett már eddig is, és folyamatosan jönnek a képek.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

A kampány magának a kitalálójának is segített abban, hogy még büszkébb legyen az orrára. És nektek?

És ha már a különbözőségeinknél tartunk: nekünk lenne még egy kampányjavaslatunk. Ahogy Hollywoodban épp a nagyon hasonló orrok, úgy a nagyon hasonló fogsorok is mindennaposak. Pedig – hacsak nem egészségügyi oka van a változtatásnak – a különböző archoz különböző fogsor is illik.

fogszabályzó mengyán eszter

„Neked olyan szopós szád van” – Élet kapafogakkal és fogszabályzás után

Biztosan könnyen menne, a fogaid sem akadályoznának. Lehet, hogy nem pont így hangzott el a két mondat, de tizenpár év távlatából egyrészt elhalványulnak az emlékek, másrészt a sokkhatás miatt törölni is akarta az agyam a beszólást. A cikk folytatását ide kattintva>>> olvashatjátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!