Egyéb kategória

Napi cuki: Channing Tatum kislánya túl van az első nyilvános eseményén

Channing Tatum és Jenna Dewan ötéves kislánya, Everly először jelent meg szüleivel nyilvánosan. Bűbájos kislány.

vous - 2018.03.28.
Napi cuki: Channing Tatum kislánya túl van az első nyilvános eseményén

Nem sokszor mutatta meg kislányát Channing Tatum és Jenna Dewan. Bár az ötéves Everly-ről hallottunk már egy s mást, nyilvános eseményre eddig nem kísérte el szüleit. Egészen vasárnapig, amikor a Kids' Choice-díjátadón vett részt. 

channing

Channing Tatum nagyon aranyos csínnyel viccelte meg kislányát

Channing Tatum a Jimmy Kimmel show vendége volt, amelynek kapcsán egy nagyon vicces és aranyos videót osztott meg. Azt mondta kislányának, hogy megette az összes halloweeni édességet. A négyéves Everly reakciója zseniális.

A kis Everly apukáját nézte meg, ahogy prezentált a színpadon. Ha jól látjuk, még saját kistáskája is van – eszméletlen cuki! Channing és Jenna egyébként 2009-ben házasodtak össze, azóta pedig az egyik legszimpatikusabb álompár egyike. 

Objektum doboz

Aranyosak, ugye?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.