Egyéb kategória

Wow! Már megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder babája – a nevét és nemét is tudni lehet!

Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder első közös gyermeke. Bár a pár, ahogy ígérték, visszavonult, de a baba neme és neve is kiderült!

vous - 2017.08.11.
Wow! Már megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder babája – a nevét és nemét is tudni lehet!

Wow! Épp csütörtökön írtunk nektek, arról, hogy a gyönyörű Nikki Reed elmesélte, ha megszületik első közös gyermekük Ian Somerhalderrel, akkor egy hónapra visszavonulnak, hogy csak magukra és a picire koncentrálhassanak. Nos, akkor még nem lehetett tudni – illetve a sajtó nem tudta, hiszen elvonultak a világ elől –, hogy a baba már meg is született. 

nikki ian

„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

A legédesebb vámpír szerelmespár, Nikki Reed és Ian Somerhalder májusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Most Nikki egy interjúban mesélt a babavárásról, és arról, hogy gyermekük születése után egy hónapra elvonulnak a világ elől.

Az E! News értesülése szerint a pár első gyermeke július 25-én született, kislány, és a Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet kapta.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.