Egyéb kategória

Wow! Már megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder babája – a nevét és nemét is tudni lehet!

Megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder első közös gyermeke. Bár a pár, ahogy ígérték, visszavonult, de a baba neme és neve is kiderült!

vous - 2017.08.11.
Wow! Már megszületett Nikki Reed és Ian Somerhalder babája – a nevét és nemét is tudni lehet!

Wow! Épp csütörtökön írtunk nektek, arról, hogy a gyönyörű Nikki Reed elmesélte, ha megszületik első közös gyermekük Ian Somerhalderrel, akkor egy hónapra visszavonulnak, hogy csak magukra és a picire koncentrálhassanak. Nos, akkor még nem lehetett tudni – illetve a sajtó nem tudta, hiszen elvonultak a világ elől –, hogy a baba már meg is született. 

nikki ian

„Egy hónapra elvonulunk a világ elől!” – Nikki Reed a babavárásról mesélt

A legédesebb vámpír szerelmespár, Nikki Reed és Ian Somerhalder májusban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. Most Nikki egy interjúban mesélt a babavárásról, és arról, hogy gyermekük születése után egy hónapra elvonulnak a világ elől.

Az E! News értesülése szerint a pár első gyermeke július 25-én született, kislány, és a Bodhi Soleil Reed Somerhalder nevet kapta.

Gratulálunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!