Egyéb kategória

12 évesen kezdtem el pasizni, bár kislány maradtam volna…

Nálam idő előtt kopogtatott a pubertás, korán érő típus voltam. 10 évesen már tudtam mi az a menzesz, hogy készül egy baba, és hatodikban már mellesleg is szépen kigömbölyödtem.

vous - 2022.05.04.
12 évesen kezdtem el pasizni, bár kislány maradtam volna…

Ahogy változott a testem, úgy én is változtam. 12 voltam, amikor már nagyon szerettem volna fogni valakinek a kezét, és csókot váltani. Az osztályból rögtön össze is jöttem az első helyes fiúval, de hamar rá kellett jönnöm, hogy a velem egykorú fiúk még csak azt sem tudják, mi az a szerelem. Én faltam a romantikus könyveket, és vágytam egy igazi lovagra. Az osztályban a fiúk meg még az orrukat túrták, és egymás alsóit huzogatták, elég kiábrándító volt.

13 voltam, amikor megtapasztaltam milyen az igazi nyelves csók. Túl nyálas – ez volt az első benyomásom, de úgy gondoltam ez más fiúval, majd biztosan szebb lesz. Nem kerestem eszeveszett módon a pasikat, de valahogy mindig rám talált a szerelem, és mindig idősebb fiú volt az udvarlóm, hiszen fejben és testben sokkal érettebb voltam a koromnál, ezért hozzám illő párt kerestem.

De az idősebb fiúk nem a nagy szerelmes regényeken nőttek fel, a testemet látva pedig egyértelművé tették, miért is tetszek nekik.

Mire betöltöttem a 14-et, már tudtam mi lapul egy fiú alsónadrágjában, és hogyan kell bánni vele, hogy teljesen beléd bolonduljanak. Alig kezdtem el a gimnáziumot, mire az ártatlanságomat is elvesztettem egy nálam pár évvel idősebb fiúval. Az érzékiségem lett a fegyverem a férfiakkal szemben, miközben a többi lány még mindig az első csókjáról álmodozott.

Bárcsak visszaforgathatnám az időt

Túlságosan korán értem, és túlságosan korán tapasztaltam meg a felnőtt világ dolgait. Vágytam rá, hogy szeressenek, és a testiséget hittem a válasznak mindenre. Felnőttem, de nem lett belőlem cafka, vagy olcsó nő, mégis úgy érzem, hogy valami félresiklott. Sosem a megfelelő férfit választom, és legbelül úgy érzem, egy kislány sírdogál, aki nem kapta meg a herceget, akire annyit várt.

Talán, ha nem változik meg a testem olyan korán, akkor maradhattam volna még tovább egy ártatlan kislány? Aki csak olvasgat, görkorizik és pizsibulikat tart a barátnőivel. Vagy mindig is ez volt az én utam, felnőni idő előtt?

Forrás:
Canva.com

Már lassan az összes barátnőm férjhez megy, miközben én még mindig keresem az igazit, – pedig jó pár éves előnnyel indultam a keresésben – hiába. Bárcsak elmondhatnám a 12 éves énemnek, hogy nem kell sietni, és hogy nem marad le semmiről. Akkor talán kevesebb seb lenne a szívemen, és boldogabb lehetnék. Ha a tükörbe nézek, ugyan nem szégyellem magam, hiszen éretten viselkedtem, még ha csak gyerek is voltam, de a rengeteg csalódás nyoma meglátszik az arcomon. Ráértem volna, hogy később tapasztaljam meg, milyen amikor megszakad a szíved, milyen mikor megcsalnak, vagy éppen kihasználnak. Bárcsak kislány maradtam volna még legalább egy kis ideig…

Zita történetét Juhász Adél dolgozta fel

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!