Egyéb kategória

Felejtsétek el, ahogyan eddig a blézert viseltétek – Így hordjátok 2018-ban!

Vannak olyan ruhadarabok, amelyen mesterien kombinálhatók, amelyek viselhetők lazán, nadrágba tűrve kifordítva is akár. és vannak olyan darabok, amelyekre ránézve nem is gondolunk arra, hogy másképp kellene viselnünk őket, mint eddig. A blézer ilyen. Oké, akadtak már kivételek, például Celine Dion egyszer a hátával előrefele viselte az egyik Oscar-gálán, de nagyjából ennyi a rebellis blézerviselőre emlékszünk. Egészen mostanáig!

vous - 2018.03.27.
Felejtsétek el, ahogyan eddig a blézert viseltétek – Így hordjátok 2018-ban!

A blézer az utóbbi időben reneszánszát éli. Először oversize, vitage ihletésű darabokat kezdtünk el viselni. Majd árjöttünk arra, hogy a kosztümblézer is mennyire menő lehet, főleg, ha teljes szettként, azaz nadrágkosztüm formájában vesszük fel. És most itt az új őrület:

a divatbloggerek szerint a blézer az új blúz.

Bokavillantás és miniruhák - Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról! Lángi Dorka

Bokavillantás mínusz tíz fokban? – Egy blogger elárulta az igazságot a legtrendibb divatfotókról!

Tél van, a mínuszok egyre lejjebb kúsznak a hőmérőn, az Instagram mégis roskadásig van kivillanó bokákkal, csupasz nyakakkal, kigombolt kabátokkal és bloggerekkel, akik előszeretettel mutatják meg, hogyan lehet januárban is csinos valaki anélkül, hogy x réteg ruhába bújna. De mi a valóság? Tényleg jó a 10 denes harisnya télvíz idején, vagy ezek a szettek maradjanak a telefonunk galériájában? Lángi Dorka divatblogger megsúgta a titkot.

Hogyan viseljétek 2018-ban?

Szoknyával vagy nadrággal, betűrve. A lényeg, hogy a blézer viszonylag kövesse a testetek vonalát, a nadrág vagy szoknya pedig elég vastag és merev anyagból legyen ahhoz, hogy a blézer betűrt részei ne deformálják el a csipőtök vonalát. A legjobb egy magas derekú mom jeans lehet – már aki bírja ezt a fazont. A blézer alatt viselhettek fehérneműt, feliratos pólót vagy garbót is.

Nektek hogy tetszik a blézer à la 2018?

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Viola Csalár Bence

„Úristen, hogy fogok ezekben kinézni?!” – Egy hétig egy divatblogger döntötte el helyettem, mit viseljek

Ha öltözködésről van szó, egyre többen inspirálódnak a divatbloggerek szettjeiből. Nem csoda, hisz ezek a lányok és fiúk elképesztő dolgokat tudnak kihozni magukból: frissek, bátrak, izgalmasak – igaz, ehhez meg is van minden lehetséges forrásuk. De vajon akkor is ilyen kreatívak, ha „hozott anyagból” kell dolgozniuk? Erre voltam kíváncsi, amikor megkerestem a mainstream öltözködés rettegett ellenfelét, Csalár Bencét, akinek szabad kezet adtam a már meglévő darabjaimhoz. Készen álltok? Csak hiszitek… 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!