Egyéb kategória

Esküvőre készültök? 10 cikk, amit olvassatok el, mielőtt belevágtok a szervezésbe!

Mikor? Hol? Miben? Mennyi az annyi? DJ vagy zenekar? Szervezett vagy DIY? Tematikus? Milyen legyen a gyűrű? Milyen legyen a menü? Koszorús lányok? – csak néhány azok közül a kérdések közül, amik átfutnak egy menyasszony fején, miután egy gyűrű landolt az ujján. Hozzám jössz? napunk alkalmából összegyűjtöttük a legfontosabb #esküvő témájú cikkeinket, remélve, hogy segítenek dűlőre jutni a nagy napot illetően. 

vous - 2018.03.20.
Esküvőre készültök? 10 cikk, amit olvassatok el, mielőtt belevágtok a szervezésbe!

1. Ha tervezői ruhára vágytok… 

esküvő menyasszony trend 2018

Esküvő 2018 – Magyar tervezők esküvői ruhái, amiért odáig vagyunk

Minden menyasszony szeretne különleges, emlékezetes, egyszeri és megismételhetetlen ruhát viselni az esküvőjén. Ha szeretnétek megtartani a ruhát, akkor a szalonokban kapható darabok helyett válasszátok a magyar tervezők munkáit, akik tényleg személyre, alakra szabják a ruhákat. Ide kattintva megnézhetitek a mi kedvenceinket. 

2. Ha bizonytalanok vagytok a fátylat illetően… 

menyasszony fátyol

Az egyetlen ruhadarab, amit csak menyasszonyként viselhetünk – A nagy fátyolkisokos

Ha magunk elé képzelünk egy menyasszonyt, akkor az általában hófehér, habos ruhát és persze gyönyörű fátylat visel. De honnan ered a fátyol hagyománya? Mióta viselik a menyasszonyok? Egyáltalán divat még, vagy már felváltották a hajékszerek, a tiarák és a virágkoszorúk? Kérdéseimmel egyenesen egy menyasszony-stylisthoz fordultam, aki mindent elárult fátyoltémában. Körmendy-Szomoru Kata válaszait ITT olvashatjátok.

3. Ha a legújabb trendek érdekelnek… 

eskuvo-menyasszony-trend-20182

Kócos haj, perec és Jenga – 2018 legnagyobb esküvő trendjei a Pinterest szerint

Szeretnétek elkerülni a hagyományos esküvői kliséket? Fontos, hogy a nagy napotok egyedi legyen? Ideje lecsapnotok 2018 legnagyobb trendjeire, mielőtt ezek is elcsépeltté válnak. A Pinterest idén is összegyűjtötte, mik a legfelkapottabb ötletek, már ami a menyasszony megjelenését, a dekorációt vagy épp a menüt illeti. Inspirációt keresgélő, ötletvadász menyasszonyok, ide kattintsatok

4. Ha fotóst kerestek…

esküvő magyar fotós válogatás

VOUS szubjektív: 5 magyar fotós 5 esküvői képe 2017-ből, amit imádunk

Aki idén megy férjhez, az már valószínűleg tudja, ki fotózza az esküvőjét. A profi fotósok naptára általában már jóval a szezon kezdete előtt betelik, de talán még van esélyetek arra, hogy elcsípjetek a mi kedvenc magyar fotósainknál egy-egy időpontot. A cikket ITT olvashatjátok el.

5. Ha inspirálódnátok…

egyikunk-sem-akart-szatenmasnis-feszengos-nagy-lagzit-kotelezo-programokkal-viviatieskuvo1

„Egyikünk sem akart szaténmasnis, feszengős, nagy lagzit kötelező programokkal” – #esküvőmásképp

Az esküvő kicsit olyan, mint a gyerek. Mindenki a sajátját tartja a legszebbnek, a legjobbnak, a legkülönlegesebbnek. Mégis vannak olyan gyerekek esküvők, amelyekre egyszerűen felkapjuk a fejünket. Legújabb sorozatunkban pont ilyen inspiráló nagy napokat mutatunk be nektek. Egytől egyig vagányak, szokatlanok, különlegesek, bevállalósak. Vivi és Ati esküvőjéről ide kattintva olvashattok. 

6. Ha még nincs meg a gyűrű… 

engel-nora-egy-gyuru-egy-eletre-szol-a-nagy-o-utan-ideje-megtalalni-a-tokeletes-eljegyzesi-es-karikagyurut1

„Egy gyűrű egy életre szól” – a nagy Ő után ideje megtalálni a tökéletes eljegyzési és karikagyűrűt

Trendek ide vagy oda, mind az eljegyzési, mind a karikagyűrű a pár ízlését kell, hogy tükrözze – éppen ezért is biztat mindenkit a bátorságra Zsófi „Fontos, hogy merjenek bátrak lenni, ne hagyják, hogy a trendek befolyásolják a döntésüket. Egy gyűrű egy életre szól, pontosan ezért fontos, hogy a kiválasztásánál benne legyen az illető stílusa, személyisége, ízlése." A cikk folytatását ide kattintva olvashatjátok tovább. 

7. Ha – majdnem – mindent ti magatok csinálnátok… 

„A kaméleonunk is szerepet kapott az esküvőn” – DIY esküvőnk volt, így csinálhatjátok utánunk!

„A kaméleonunk is szerepet kapott az esküvőn” – DIY esküvőnk volt, így csinálhatjátok utánunk!

"Szinte hihetetlen, hogy már három hét eltelt az esküvőnk óta, és igazán bizseregnek az ujjaim a vágytól, hogy legépeljem, milyen is volt összehozni egy DIY esküvőt dekoros nélkül, úgy, hogy ne legyen olyan semmilyen, klasszikus organzás hatású, amihez hozzádobnak néhány gyertyát, némi dekorkővel, de azért ne legyen a mostani divatos tematikus esküvőkhöz sem besorolható. Valami olyat akartunk, ami tényleg mi vagyunk." A cikk folytatásáért kattintsatok ide

8. Ha valami különlegesre vágytok… 

esküvő menyasszony köntös interjú

A menyasszonyok látványos, gyönyörű kiegészítője a köntös – Darcsi Orsolya tervezővel beszélgettünk

Ha a menyasszony kiegészítőit kell felsorolni, mindannyian pontosan tudjuk őket: fátyol, kesztyű, virágcsokor, harisnyakötő. Az elmúlt években annyit változott a történet, hogy virágcsokorból már készítenek külön dobócsokrot a menyasszonyoknak, a fátyol helyett virágkoszorú is kerülhet a menyasszonyok fejére. És most ismerkedjetek meg a legújabb kiegészítővel, a menyasszonyköntössel. A korábbi cikkünk folytatását ITT olvashatjátok. 

9. Ha zölden képzelitek el a nagy napot… 

zöld esküvő

Amikor a nagy nap nem egy felnőtt kislány álmairól szól – Tippek zöld esküvőhöz

Azt gondolom, a tudatosság valahol arról szól, hogy felnövünk, racionálisan gondolkozunk, de a képletből nem vonjuk ki a szívünket és a lelkünket sem. A tudatosság finom egyensúlyozás. Hol itt engedünk, hol ott, de a lényeg, hogy saját magunkon kívül másra is figyelünk. A környezetünkben élő emberekre és a környezetünkre. A zöld esküvőnél is valahol ez a lényeg. A folytatást ITT találjátok. 

10. Ha eltérnétek a hagyományostól… 

molnar-viola-anna-eskuvoi-ruha-fast-fashion-uzletbol-siman-megneztem-mibol-valogathat-az-aki-nem-akar-a-ruhara-szazezreket-kolteni2

Esküvői ruha fast fashion üzletből? Simán! 

Minden nő arról álmodik, hogy csodálatos ruhában megy majd férjhez – aztán amikor a ruhaválasztásra kerül a sor, jön a hideg zuhany: az árak. De miből válogathat az, aki nem tud vagy nem akar hatalmas összegeket költeni egy menyasszonyi ruhára? Megnéztem, mit kínálnak az üzletek – és már 10 ezer forint alatt is találtam csinos alternatívát. A cikket ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek