Egyéb kategória

Finomságok tavaszi túrákhoz, amelyek kis helyen is elférnek

Ahogy jön a kikelet, vagyis a tavasz, egyre jobban vágyunk a szabadba egy kiadós sétára, testet-lelket feltöltő kirándulásra, bevállalósabbak komoly túrára. A mozgás és a friss levegő elképesztően jót tesz a szervezetnek, a zsendülő zöldek a szemünknek, de menet közben meg is éhezünk. Mit pakoljuk praktikusan, ha megéheznénk, de szeretnénk egészséges és alakbarát energiával feltölteni magunkat? Segítünk néhány tippel!

vous - 2021.02.21.
Finomságok tavaszi túrákhoz, amelyek kis helyen is elférnek

Hummusz-változatok, körözött

Ha hosszabb kirándulásra indulunk, akkor kicsit komolyabb harapnivalóval érdemes készülni, amihez ideális a kemény tojás, ami praktikusan szállítható a héjában, szuper mellé a hasábokra vágott zöldség – sárgarépa, uborka, szárzeller – vagy a zsenge hónapos retek, valamint egy kis dobozban hummusz vagy körözött, ami már magában is elég laktató, de persze pár szelet kenyérrel is kiegészthetjük.

5 tipp, hogy hova menjetek kirándulni a napokban

5 tipp, hogy hova menjetek kirándulni a hétvégén

Ha kicsit kikapcsolódnátok, szép helyre vágytok, sétálnátok vagy bicikliznétek egy jót, piknikeznétek, vagy csak élveznétek a napsütést a természet lágy ölén, adunk pár tippet, hogy hova érdemes ellátogatnotok, ha egy kicsit kiszabadulnátok a városi nyüzsgésből.

Szubjektív top 5-ös listánkért kattintsatok ide!

Tortillatekercs

A szendvics a kirándulások klasszikus kiegészítője, de ha a két vaskosabb kenyérszelet közé betöltött ennél-annál egy kicsit alakbarátabb változatra vágyunk, akkor ideális megoldás a tortillatekercs, amiben a zöldségek és fehérjék felé billenhet el az arány.

A cikk itt még nem ért véget, a folytatásért kattintsatok a Cookta oldalára!

Forrás:
Depositphotos
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.