Egyéb kategória

Lehet ezt még fokozni? Britney Spears túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen

Britney Spears ismét megmutatta, nincs nála csinosabb előadó Hollywoodban. Az énekesnő a Hollywood Beauty Awards-on jelent meg, ahol parfümjét díjazták.

vous - 2018.02.26.
Lehet ezt még fokozni? Britney Spears túlragyogott mindenkit a vörös szőnyegen

Britney Spears vasárnap este jelent meg hollywood vörös szőnyegén, és ezúttal sem tudjuk azt írni, hogy rosszul nézett ki. Britney az év parfümjének járó díjat vette át a Hollywood Beauty Awards-on, Fantasy: In Bloom nevű illata kapta az elismerést.  

A minden eddiginél jobb formában lévő énekesnő egy meztelen miniruhát választott, ami kihangsúlyozta kifogástalan alakját. 

Imádjuk!

Egyszerűen nem tud hibázni mostanában. Rendkívüli formáját a sok edzésnek és valószínű, a kiegyensúlyozott boldog, szerelmes életnek köszönheti.

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Britney a díj átvételekor már egy sokkal merészebb, és feltűnőbb ruhát viselt, ami szintén remekül állt neki! 

Objektum doboz

turanszki-emoke-egy-magyar-lany-esete-a-pophercegnovel-3-ok-amiert-menthetetlenul-imadom-britney-spearst

3 ok, amiért menthetetlenül imádom Britney Spearst

Ha rendszeresen olvassátok a VOUS-t, már nyilván rájöttetek, hogy a kedvenc énekesnőm Britney. Minden mozdulatát, minden hírt követek róla, majdnem minden albuma rajta van a telefonomon, akárhová megyek, Britney-t hallgatok. Volt, hogy tinilányok kinevettek a villamoson, mert a fülesen át hallották a Baby One More Time-ot. Nekik küldöm ezt a cikket, és azoknak, akik nem értik, miért lehet rajongani Britney Jean Spearsért.

A cikk ITT folytatódik.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.