Egyéb kategória

Míg nem figyeltünk: már nem Beyoncé fotója a leglájkoltabb az Instán

Igazából nagyon is figyeltünk! Tulajdonképpen nem lesz nehéz kitalálnotok, hogy ki (kik) happolta el az Insta-királynő címet Beyoncétól. 

vous - 2018.02.08.
Míg nem figyeltünk: már nem Beyoncé fotója a leglájkoltabb az Instán

Ahogy 2017-ben megírtuk nektek, Beyoncé tudhatta magáénak az egy poszt alá érkező legtöbb lájkot az Instagramon. Időközben ez megváltozott, ugyanis Cristiano Ronaldo pár szász lájkkal megelőzte. Ő(k) akkor Selena Gomezt ütötte(ék) ki, de uralkodás(uk) nem sokáig tartott.

Nem nehéz kitalálni, hogy a most legnépszerűbb celeb, Kylie Jenner babás posztja volt az, ami megelőzte Beyoncé, és Ronaldo szintén babás (bababejelentős) képét. Beyo és Ronaldo 2017-ben több mint 11 millió lájkkal tartották a rekordot, ezzel szemben Stormi Webster már csaknem 15 milliónál jár. 

Objektum doboz

Azt persze nem szabad elfejelteni, hogy 2018 elején járunk, Kylie elsősége még közel sem biztos, hogy tartós lesz. Arról nem is beszélve, hogy bababejelentés bármelyik pillanatban érkezhet. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.