Egyéb kategória

Cipőápolás télen – 3 praktika, amely meghosszabbítja a lépőink életét

A jó minőségű téli cipő, legyen az bakancs, csizma, bokacsizma, vagy magasszárú dorkó, befektetés. Ha szeretnénk, hogy sokáig bírja és szép is maradjon, megfelelően kell ápolnunk. Talán a legegyszerűbb lenne szivacsos fejű gyorsfénnyel átkenni, de ezt soha ne kövessük el a cipőinkkel.

vous - 2018.02.07.
Cipőápolás télen – 3 praktika, amely meghosszabbítja a lépőink életét

1. Impregnálni kötelező

A cipőápolás nem akkor kezdődik, amikor először fordul esősre, havasra vagy latyakosra az idő, és meg kell takarítani a kedvenc téli lépőnket. A cipőápolásnak abban a pillanatban meg kell kezdődnie, ahogy hazatértünk az üzletből. Az első lépés: az impregnálás. A védőréteg, ami ilyenkor a cipőnkön képződik, megvédi a lábbelinket a nedvességtől, de a kosztól is. Mindig szaküzletben vásároljunk impregnálószert, a cipő alapanyagához.

Még több szuper tippre vagytok kíváncsiak? Irány a Ridikül oldala

Forrás:
Unsplash
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.