Egyéb kategória

Hűha! Régi nagy kedvenc tér vissza a Barátok köztbe!

A lelkes Barátok közt-rajongók tudják, hogy idén a sorozatba számos régi szereplő vissza fog térni. A sort Berényi Balázs karekterét alakító Aradi Balázs kezdte. Most azonban újabb névre fény derült. 

vous - 2018.02.01.
Hűha! Régi nagy kedvenc tér vissza a Barátok köztbe!

Szilágyi Andrea visszatér a Mátyás Kiráy térre. Deutsch Anita már napok óta forgat a stábbal, ám a nézők csak tavasszal láthatják viszont a képrnyőn. 

Szívesen mondtam igent és jól érzem magam újra itt, pedig sok az új arc, de mindig szembejön valaki, akivel sokat dolgoztam együtt

– nyilatkozta a színésznő a Blikknek, majd hozzátettte csak úgy vállalta a visszatérést, ha összeegyeztethető legyen a mostani életével. Anita jelenleg a Budafoki Pincejárat művészeti vezetője, míg férje, Kinizsi Ottó továbbra is a Barátok közt utómunkáit végzi. 

Objektum doboz

barátok közt

Barátok közt-szereplők akkor és most

Aki nem nézi, még az is tudja, hogy miről szól a Barátok közt, hogy kik a legendás szereplők, hogy mi az alapsztori. Sokaknak az életük részévé vált a sorozat, nem hiába, hiszen majd 20 éve része a hétköznapoknak. Ez idő alatt rengeteget változtak a szereplők – egészen pontosan ennyit.

Ajánlott cikkek