Egyéb kategória

Tudjátok ti, milyen drága szinglinek lenni? Hát, ilyen drága!

Szinglinek lenni drága! 

vous - 2018.01.31.
Tudjátok ti, milyen drága szinglinek lenni? Hát, ilyen drága!

Na, és akkor lássuk részleteket! Egy új tanulmány kimutatta, hogy mennyi időt és pénzt költünk randizásra. 2018-ban a szingli britek 2 milliárd fontot (706 milliárd forint) és közel 96 millió órát töltenek rossz randikra.

Ez személyenként 117 fontot (41 ezer forint) és közel egy egész napot (23 órát) tesz majd ki. 

(Arról sajnos nem ír a tanulmány, hogy ez az összeg vajon ugyanúgy érvényes-e férfiakra és nőkre.)

A kutatás azt állítja, hogy egy átlagos rossz randi 60 percig tart, hiszen ha rájövünk, hogy nem a megfelelő partnert találtuk meg, nem töltünk vele több időt. Ezzel szemben egy jó randi 3 órát vesz igénybe. 

A tanulmány azt is kimutatta, hogy a randik 52%-a rosszul végződik,

így nincs rosszabb, mint belegondolni, hogy mennyi időt, pénzt (sminkelési időt, új ruha árát) vesztegettünk el egy rossz randira. (De, azért van ennél rosszab… – a szerk.)

arc lány szőke virágkoszorú fonat

4 dolog, amit a nők csak szingliként tanulhatnak meg

A szingliség legalább annyira pozitívan hat az ember személyiségére, mint a párkapcsolati lét. Oké, ez így elsőre lehet, hogy túlzásnak hangzik, de amint átvészelitek a szakítás legfájdalmasabb részét, elkezdődhet valami új, amiben szintén van valami jó. Ráadásul nem is egy!

Ha kíváncsiak vagytok, mi ez a 4 dolog, kattintsatok ide!

Az Eharmony szakértői úgy vélik, hogy egy rossz randi növeli a következő randinak az esélyét, hiszen az emberek meg akarják találni a tökéletes társat. Ugyanakkor többen beszámoltak arról, hogy a rossz randikat is élvezték, hiszen tapasztalatokat szereznek, világossá válik számukra, hogy milyen társat nem szeretnének. Ergo minnél több rossz randin vagytok túl, annál hamarabb találjátok meg az igazi társatokat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.