Egyéb kategória

Tom Cruise megérkezett az Instagramra és valami nagyon fontosat közölt

Tom Cruise végre rendelkezik Instagram-profillal. Egyből meg is ragadta az alkalmat, hogy valami fontosat közöljön. 

vous - 2018.01.26.
Tom Cruise megérkezett az Instagramra és valami nagyon fontosat közölt

Az 55 éves színész tulajdonképpen azért hozta létre Instagram-fiókját, hogy információkat osszon meg a Mission: Impossible 6. részéről. A nyáron mozikba kerülő filmről így megtudtuk, hogy Mission: Impossible – Fallout néven fog futni. 

Objektum doboz

Azt is tudjuk, hogy a főgonosz ezúttal nem más lesz, mint Hanry Cavill.  (Titkon még reménykedem, hogy Henry Cavill egyszer csak lerántja a majd gumimaszkot, és kiderül, hogy valójában Ryan Reynolds!)

Szóval, Tom Cruise Instagramra már megérkezett, a M:I6 pedig nyáron érkezik. Reméljük, addig a színész érdekesebb Insta-fotókkal is kedveskedik majd!

Objektum doboz

tom cruise

Tom Cruise az új Chuck Norris: 800 kilométert fut 18 perc alatt

Fel tudnátok sorolni olyan Tom Cruise-filmet, amiben a színész fut? Ne gondolkodjatok túl sokáig, mert gyakorlatilag az összes filmjében fut, és ez valakinek nagyon megtetszett.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.