Egyéb kategória

„Hogy micsi?” Érkezik a Feketék fehéren második része – na, ki örül velünk?

Tagadhatatlan, hogy a legtöbb csaj imádja a Feketén fehéren című filmet – mi egyenesen rajongunk érte. Láttuk már vagy 100-szor, és a mai napig idézgetünk belőle. Ha ti is így vagytok vele, akkor nagyon fogtok örülni, ugyanis hamarosan érkezhet a második rész. 

vous - 2018.03.05.
„Hogy micsi?” Érkezik a Feketék fehéren második része – na, ki örül velünk?

Marlon Wayans, a Feketék fehéren (2004) egyik főszereplője a TRL-nek árulta el, hogy már tárgyalnak a film folytatásáról. Egy nézői kérdésre, mi szerint lesz-e második rész, így felelt:

Őszintén, nem tudom! De én és a srácok már tárgyalunk róla, és ha a dolgok jól alakulnak, reméljük, hogy megcsinálhatjuk a Feketék fehéren második részét!

Objektum doboz

Egyelőre sajnos semmi háttérinfó nem érkezett még, hiszen jelenleg a tárgyalási folyamatok zajlanak, de már alig várjuk, hogy megtudjunk valami új infót a folytatásról – biztosak lehettek benne, hogy azonnal közölni fogjuk! 

Elmondhatatlanul örülünk, mert egyszerűen imádjuk ezt a filmet, ezért az egyik kedvenc jelenetünket be is tesszük ide, és meg is nézzük!

Tegyetek így ti is, és örüljetek velünk! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.