Egyéb kategória

„Hogy micsi?” Érkezik a Feketék fehéren második része – na, ki örül velünk?

Tagadhatatlan, hogy a legtöbb csaj imádja a Feketén fehéren című filmet – mi egyenesen rajongunk érte. Láttuk már vagy 100-szor, és a mai napig idézgetünk belőle. Ha ti is így vagytok vele, akkor nagyon fogtok örülni, ugyanis hamarosan érkezhet a második rész. 

vous - 2018.03.05.
„Hogy micsi?” Érkezik a Feketék fehéren második része – na, ki örül velünk?

Marlon Wayans, a Feketék fehéren (2004) egyik főszereplője a TRL-nek árulta el, hogy már tárgyalnak a film folytatásáról. Egy nézői kérdésre, mi szerint lesz-e második rész, így felelt:

Őszintén, nem tudom! De én és a srácok már tárgyalunk róla, és ha a dolgok jól alakulnak, reméljük, hogy megcsinálhatjuk a Feketék fehéren második részét!

Objektum doboz

Egyelőre sajnos semmi háttérinfó nem érkezett még, hiszen jelenleg a tárgyalási folyamatok zajlanak, de már alig várjuk, hogy megtudjunk valami új infót a folytatásról – biztosak lehettek benne, hogy azonnal közölni fogjuk! 

Elmondhatatlanul örülünk, mert egyszerűen imádjuk ezt a filmet, ezért az egyik kedvenc jelenetünket be is tesszük ide, és meg is nézzük!

Tegyetek így ti is, és örüljetek velünk! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!