Egyéb kategória

„Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is…” – Tóth Vera hiánypótló üzenete a magyar emberekhez

Hazai hírességektől szoktatlan, hogy annyira valóságos, és testpozitív fotót közöljön, mint amilyet a napokban Tóth Vera. Le a kalappal!

vous - 2018.01.22.
„Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is…” – Tóth Vera hiánypótló üzenete a magyar emberekhez

Számos külföldi plus size- és fitneszbloggertől megszokhattuk már, hogy megmutatja az olykor sokkoló valóságot, azonban hazai hírességek ennek híján voltak – egészen mostanáig. Mint ismeretes Tóth Vera 2016-ban egy gyomorszűkítő műtéten esett át, amiről már bővebben mesélt az alábbi videóban:

Objektum doboz

Azóta az énekesnő külseje teljes megváltozott. Rengeteget fogyott, csaknem 45 kilótól szabadult meg, és látszik rajta, hogy rendkívül jól érzi magát a bőrében. 

Objektum doboz

Vera a napokban egy meglepő fotót osztott meg Instagram-oldalán. Az énekesnő fehérneműben mutatta meg fedetlen hasát, amihez egy nagyon fontos üzenetet mellékelt:

Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has.

Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben.

Objektum doboz

Attól még lehetek vonzó, lehetek díva. Tulajdonképpen ezért a tökéletlenségért én sokat melóztam és melózok a mai napig. Az út, amit eddig bejártam, nagyon nehéz volt, ez a has sem így nézett ki, sokkal rosszabbul, sőt katasztrófa volt a szó szoros értelmében.  

testkép

Ilyen valójában egy női test: ne higgyetek el mindent, amit az Instagramon láttok

Miután végigpörgettétek az Instát, ti is úgy érzitek, itt az ideje meglátogatni az edzőtermet és hogy azt a csokit nem kellett volna már megenni? Nos, először is soha ne mások miatt változtassatok magatokon, másodszor pedig görgessetek lejjebb, mert hozzátok szólok…

A fogyás egy rituálé azért a célért, hogy levetkőzzem magamról a gátlásaimat, hogy a védekezőrendszerem ne zsírtömegekben mutatkozzon meg rajtam, hanem belül, a lelkemben tudjak megerősödni.

Nehéz? Igen az, minden nap rettegek a plusz kilóktól! Nagy küzdelem tartani ezt a formát úgy is, hogy tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok karcsú és lehet, hogy nem is leszek. 

Engem is bánt, hogy nem lettem gazella alkat, bántanak az "Instagram lányok" "tökéletes" posztjai, de az igazi dolgok, a valódiság szerintem nem ezekből a fotókból fog kiderülni. A való(di)ság izgalmasabb, egyedibb. Kívánom, hogy találd meg MAGAD ebben a tökéletes, gumicukor világban, sőt lépj ki belőle. ÉLJ! Azon vagyok én is. 

–  írta Vera a képhez. Nagyon köszönjük ezeket a szavakat, hisszük, hogy sok nőnek és férfinak egyaránt erőt adnak!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.