Egyéb kategória

Egy teljesen újfajta édesség érkezik: a rubin csokoládé lesz az új kedvencetek

„Étcsokoládé, tejcsokoládé, fehér csokoládé...” Mi a negyedik? Eddig nem látott, újfajta csokoládét majszolhatunk hamarosan. A rubin csokoládéval készült édesség nemcsak szemet gyönyörködtető, de ízvilága is különleges, új élményt nyújt majd.

vous - 2018.01.18.
Egy teljesen újfajta édesség érkezik: a rubin csokoládé lesz az új kedvencetek

A világ negyedik típusú csokoládéjaként emlegetett rubin csokoládé, amely a természetes rózsaszín árnyalatú Ruby kakaóbabból készül, egy teljesen új, bogyós gyümölcsöket idéző ízélményt kínál.

A rubin csokoládét mesterséges aromák és színezék hozzáadása nélkül nyújtott intenzív íze és színe teszi különlegessé. A termékhez a kakaóbabot 100 százalékig fenntartható forrásból szerzik be.

Forrás:
Nestlé

A Nestlé a világon elsőként dob piacra rubin csokoládéval készült édességet. A KitKat Chocolatory Sublime Ruby először a japán és koreai piacon lesz kapható, de a termék a tervek szerint még idén a világ számos piacán, így Magyarországon is bevezetésre kerül majd. 

kit kat csoki

Soha nem gondolnátok, hogy mit rejt valójában a KitKat belseje

Csak majszoljuk és maszoljuk, közben eszünkbe se jut, hogy miből készülhet. Persze hogy a csokikról beszélek. Egészen pontosan a KitKatről. Kiderült, mit rejt a népszerű csoki belseje.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!