Egyéb kategória

Extrém esküvő: menyasszonyi kezeslábas kicsit sem szégyenlős aráknak

Meztelen esküvői ruháról már írtunk nektek, de egy spanyol márka teljesen új szintre emelte ezt az extravagáns trendet.

vous - 2018.01.10.
Extrém esküvő: menyasszonyi kezeslábas kicsit sem szégyenlős aráknak
meztelen esküvői ruha

Meztelen esküvői ruha? Egy menyasszony felvette!

Azt hiszem, kevés menyasszony gyötrődött olyan keveset a ruháját keresve, mint Isabeli Fontana. A brazil modell ugyanis olyan dresszt választott tengerparti esküvőjére, ami valószínűleg sok menyasszonyból válthat ki nemtetszést. 

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

Ha ti is abba a típusba tartoztok, akik feszélyezve éreznék magukat egy hagyományos menyasszonyi ruhában, és kellő önbizalommal rendelkeztek, érdekelhet benneteket a meztelen esküvői ruha 2.0. 

A spanyol menyasszonyiruha-márka, a Pronovias magas labdát dob még a legextrémebb menyasszonyoknak is. Meztelen ruháját, vagyis csipkés kezeslábasát több mint 200 kristály díszíti. Hivatalos megnevezése menyasszonyi ruha, amit el is tudnunk képzelni, ha egy csodaszép szoknya kerül rá, a maga valójában viszont tagadhatatlanul ízléstelen lenne. 

Egy spanyol színésznő, Cristina Pedroche szilveszter estéjén viselte a ruhát mint partiszettet… 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

menyasszony fátyol

Igenis menő nadrágban férjhez menni! – 2018-as esküvőiruha-trendek

A tavaszi után idén második alkalommal rendezték meg a Bridal Fashion Weeket, ahol már a 2018-as őszi–téli esküvői trendeket csodálhatták meg a kíváncsi szemek. Legyen szó tavaszi–nyári vagy őszi–téli szezonról, egy biztos: izgalmas részletekkel dobhatják fel a leendő arák a nagy napjukat – és persze a ruhájukat.

Íme 5 trend, amit előre imádunk!

Ajánlott cikkek