Egyéb kategória

Micsoda meglepetés: Ellen Page összeházasodott partnerével

Ellen Page kanadai színésznő összeházasodott barátnőjével, Emma Portner táncossal. A színésznő Instagram-oldalán jelentette be a hírt.

vous - 2018.01.04.
Micsoda meglepetés: Ellen Page összeházasodott partnerével

Ellen Page színésznő 2014-ben, Valentin-napon, egy  fiataloknak szóló LMBTQ+ konferencián bejelentette, hogy leszbikus.

ezra miller

Ezra Miller az első LMBTQ+ színész, aki önálló szuperhősfilmet kap 

Már itthon is vetítik a mozik az Igazság ligája című DC képregény-adaptációt. Batman és Wonder Woman mellé felsorakozik még több szuperhős, köztük Barry Allen aka. Flash, a fiatal vicceskedő megmentő. A karaktert játszó Ezra Miller különleges helyet foglal el ebben a világban.

Belefáradtam az örökös bujkálásba és hazudozásba. Évek óta szenved a lelkem, szenved a mentális egészségem és szenvedek az emberi kapcsolataimmal

– mondta a 30 éves színésző, akit a legtöbben a Juno, az Eredet és az X-Men-filmekből ismerhetnek. A gyönyörű Ellen most Instagram-oldalán jelentette be, hogy összeházasodott partnerével, Emma Portner táncossal. (A házasság intézménye az azonos nemű párok számára Kanadában elérhető.)

El sem hiszem, hogy a feleségemnek tudhatom ezt a rendkívüli nőt!

Objektum doboz

Azt pontosan nem lehet tudni, mióta van együtt a pár, de Ellen először 2017 nyarán posztolt közös képeket Emmával. 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Szemétszedés Világnapja
Világ
Szemétszedés Világnapja
vous - 2023.09.18.
Ausztrál kezdeményezésre lett a szeptember harmadik szombatja globálisan a Szemétszedés világnapja, “Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan” mottóval. Ehhez csatlakoztak az ország több pontján a szcientológia önkéntes lelkészek, akiknél már hagyomány, hogy ezen a napon az egyházuk épületének környékén és egyéb helyeken szemetet szednek.

Otthon

Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
Otthon
Egyszeri és megismételhetetlen: Így teheted egyedivé otthonod!
vous - 2023.09.19.
Az otthonunk az egyik legfontosabb pont az életünkben. Ez az a hely, ahol fesztelenül jól érezhetjük magunkat, ahol néhanapján szomorúak vagyunk és ahol komfortra és biztonságra lelhetünk. Sokan a lakberendezés során is a kényelmes megoldásokat keresik, azonban azt senki nem szeretné, ha úgy nézne ki az otthona, mintha egy népszerű bútoráruház katalógusának egyik oldala.