Egyéb kategória

Izgalmas, új főcímet kapott a Barátok közt

Itt az új év, ezzel együtt pedig több tévéműsor is megújul, arculatot vált, esetleg kap egy új főcímet, ahogy a legnézettebb magyar sorozat, a Barátok közt is. Nézzétek meg a vadiúj kisvideót!  

vous - 2018.01.02.
Izgalmas, új főcímet kapott a Barátok közt

A Barátok közt már 20 éve az életünk része, ezalatt összesen 9 különböző főcímet kapott már. Nos, a 2018-as év a sorozat számára egy új, talán minden eddiginél jobb főcímet hozott. Szerencsére ma este már a tévében is láthatjátok, ugyanis január 2-án startol el a sorozat szezonyitó epizódja 20:30-tól, január 3-ától pedig 20:35-től az RTL képernyőjén.

Figyeljetek jól, ugyanis régi/új szereplők is helyet kaptak az új főcímben!

barátok közt

Barátok közt-szereplők akkor és most

Aki nem nézi, még az is tudja, hogy miről szól a Barátok közt, hogy kik a legendás szereplők, hogy mi az alapsztori. Sokaknak az életük részévé vált a sorozat, nem hiába, hiszen majd 20 éve része a hétköznapoknak. Ez idő alatt rengeteget változtak a szereplők – egészen pontosan ennyit.

Nézzétek meg a vadiúj főcímet! 

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.