Egyéb kategória

Sandra Bullock nagyon vagány: itt az Ocean’s 8 magyar előzetese

Végre megérkezett az Ocean's 8: Az évszázad rablása című film magyar nyelvű előzetese. Minket meggyőzött, de nem mindenki van így ezzel.

vous - 2017.12.20.
Sandra Bullock nagyon vagány: itt az Ocean’s 8 magyar előzetese

Nemrég beszámoltunk nektek róla, hogy flyert kapott az Ocean's 8: Az évszázad rablása című film. A sztoriról mindent megtudhattok alább:

oceans8

Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna – nagy nevekkel érkezik az Ocean's 8

Megérkezett az első plakát az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmez, ami azért érdekes, mert egy női spin-offja lesz a már jól ismert Ocean’s-triógiának. Elég nagy nevekkel érkezik majd a női osztag.

A filmhez most megérkezett az előzetes is, ami bár a kritikusoknak nem nyerte el a tetszését, mi kíváncsian és nagyon várjuk a végkifejletet. Sandra Bullock és csapata rendkívül vagány.

Az előzetesben feltűnik James Corden is, a MET-gálás jelenetben pedig számos híresség is.

Objektum doboz

Hogy tetszik? Megnézitek majd?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.