Egyéb kategória

Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna – nagy nevekkel érkezik az Ocean’s 8

Megérkezett az első plakát az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmez, ami azért érdekes, mert egy női spin-offja lesz a már jól ismert Ocean’s-triógiának. Elég nagy nevekkel érkezik majd a női osztag.

vous - 2017.12.15.
Sandra Bullock, Anne Hathaway, Rihanna – nagy nevekkel érkezik az Ocean’s 8

Sandra Bullock, Anne Hathaway, Cate Blanchett, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina, Rihanna és Helena Bonham Carter lesznek az Ocean's 8: Az évszázad átverése című film főszereplői. A sztori szerint Danny Ocean (George Clooney) húga, Debbie Ocean (Sandra Bullock) szervez egy női csapatot „az évszázad átveréséhez”.

Objektum doboz

A csajosság fokozása érdekében az egyik legfontosabb jelenet a MET-gálán zajlik majd, ahol feltűnhet még Anna Wintour, Kim Kardashian, Maria Sharapova, Zayn Malik, Kendall Jenner, Katie Holmes, Olivia Munn és Dakota Fanning is, akik nem kizárt, hogy saját magukat „alakítják” majd.

filmek-szavak1

Azt hiszitek, kívülről fújjátok a legtöbb filmet? Egy teszt, ami rácáfol erre! 

A legtöbben valószínűleg egyetértetek, ha azt állítjuk, mindenkinek van az életében legalább egy kedvenc filmje, aminek a szövegét kívülről fújja. Tudjátok, mikor melyik mondat, szófordulat vagy kifejezés következik a monológokban, ki mondja, és mi történik a párbeszéd után. De mi a helyzet, ha nem a kedvenc filmetekről van szó? Akkor is képben vagytok a szóhasználatot illetően? Egy szó mint száz napunk alkalmából letesztelhetitek tudásotokat! 

Az eredeti csapatból biztos, hogy Matt Damon, vagyis Linus Caldwell is feltűnik majd az Ocean's 8: Az évszázad átverése című filmben, ami 2018. július 8-án érkezik majd az amerikai mozikba.

Objektum doboz

Ajánlott cikkek