Egyéb kategória

Lesz még Tarzan álmaink pasija! Jöjjenek Elmo Lincolntól Alexander Skarsgårdig a legszexibb „vademberek”!

Valljuk be, Tarzan talán nem álmaink hőse, éjszakánként nem arról álmodozunk, hogy az ő karjaiban pihenünk egy fa tetején. Úgy is mondhatjuk, hogy retró pasi lett. Ám csakúgy, mint ahogy a divat ismétli önmagát, úgy most a vadember karakterét is leporolták. A Tarzan legendája című szupermoziban pedig a svéd színész, Alexander Skarsgård gondoskodik arról, hogy sok év után ismét Tarzan legyen álmaink pasija.

vous - 2016.06.27.
Lesz még Tarzan álmaink pasija! Jöjjenek Elmo Lincolntól Alexander Skarsgårdig a legszexibb „vademberek”!

Nagyon úgy tűnik, hogy 2016-ban egy vadember hódítja meg a szívünket. Tarzan visszatér, és eggyel több kockája van, mint elődeinek, ugyanis a legújabb Tarzan fiú Alexander Skarsgård, aki valószínű nem ismeretlen nektek, ám róla egy kicsit később.

A szexi északi előtt már sokan bújtak Tarzan bőrébe a vásznon. Nem is gondolnátok, hogy az első mozi 1918-ban készült, persze akkor még fekete-fehér némafilm formájában, Elmo Lincoln főszereplésével. Azonban a Tarzan-sorozat sikerét a hangosfilmek hozták el, amikor is igazi sztárokká váltak az őserdő szexi vademberei. Elmo Lincolntól Alexander Skarsgårdig megmutatom a legjóképűbb „vadembereket”.

Johnny Weissmuller – a legenda

Eredetileg nem Johnny Weissmuller játszotta volna 1932-ben Tarzant. A film rendezője több száz sportolót castingolt, mire megtalálta Herman Brixet, ám mielőtt aláírták volna a szerződést, Brixnek eltört a válla, így ugrott a szerep. Időközben az egyik forgatókönyvíró ajánlott egy másik sportolót, Weissmullert. Jane-t az akkor 20 éves Maureen O'Sullivan színésznő játszotta, állati barátjuk, Cheetah pedig egy igazi afrikai csimpánz volt. A Tarzan, a majomember című film 1932-ban jelent meg, és nagy siker lett világszerte.

Forrás:
Alchetron

Gordon Scott – csupa izom Tarzan

A strandőrként dolgozó Gordon Scottot egy ügynök fedezte fel… Hm, a strandon. Őt tartják a valaha volt legjobb testű Tarzannak. Gordon Scott hat Tarzan-filmben szerepelt. Érdekesség, hogy az 1959-es Tarzan legnagyobb kalandja című filmben a főellenséget az akkor még kevésbé ismert Sean Connery alakította. 

Forrás:
Alchetron

Christopher Lambert – akire talán már emlékszünk

1984-ben újra elővették a történetet, ám ezúttal más szemszögből dolgozták fel. A filmet az angolok készítették, és megpróbálták az előző moziktól eltérően, művészi módon feldolgozni a sztorit. Ezúttal nem Jane megy Tarzanhoz, hanem a férfi megy Angliába, ahol megismeri a lányt. Míg Gordon Scott a legjobb testű Tarzan, addig Christopher Lambert az eddigi legvékonyabb majomember.

Forrás:
Alchetron

Casper van Dien – a gyerek

A Tarzan és az elveszett város egy nemzetközi mozi. 1998-ban amerikai–német–ausztrál koprodukcióban készítettek filmet Casper Van Dien főszereplésével. A cselekmény ebben az esetben is eltér a regénytől, a majomembert ismét műveltebbnek, civilizáltabbnak mutatják be. Nem volt elsöprő sikere a filmnek, túl gyerekesnek találták, annyira, hogy a kritikusok által talán a legrosszabbra értékelt Tarzan-mozi volt.

Forrás:
Alchetron

Brendan Fraser  – a kakukktojás

Bár Brendan Fraser hivatalosan sosem játszotta el Tarzant, a legtöbben mégis őt azonosítjuk a majomemberrel. Miért? Fraser egy 1997-ben készült Disney-vígjátékban, Az őserdő hőse című filmben alakította Dzsungel George-ot, ami hatalmas siker volt akkoriban. Jane helyett az ő szerelme Ursula, és a filmnek semmi köze az eredeti Tarzan-sztorihoz, viszont az Y generáció majomembere mégis Brendan Fraser lett ezzel a mozival.

Forrás:
Alchetron

Alexander Skarsgård – Tarzan 2.0

A szexi svéd félisten színész nem újonc. Ő alakította a True Blood című sorozat gonosz, ám annál szexibb vámpírját, Eric Norhtmant, ezenkívül ismerős lehet, a Zoolander 1-2 , a Csatahajó, a Maisie tudja vagy a Melankólia című filmből. A cirka 194 cm magas Alexander egy teljesen más típusú vadembert testesít majd meg a Tarzan legendája című filmben, amit egyébként a Harry Potter utolsó négy részét jegyző David Yates rendez majd.

Forrás:
Facebook / Legend of Tarzan

A sztori szerint Tarzan már 10 éve a civilizált világban él, egy jól nevelt, jól öltözött úriember. Ám amikor régi otthonát veszély fenyegeti, visszamegy Afrikába, hogy megvédje barátait. Jane-t a Wall Street farkasából megismert Margot Robbie alakítja, de olyan legendás színészek, mint Samuel L. Jackson és Christoph Waltz is szerepet kaptak a filmben. 

Objektum doboz

 Magyarországi bemutató: 2016. június 30. Magyarországon forgalmazza: InterCom

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
Otthon
Elöltöltős vagy felültöltős mosógépet érdemes venni?
vous - 2024.05.28.
Több szempontot is figyelembe kell venni, ha azt szeretnénk eldönteni, hogy elöltöltős vagy felültöltős mosógép volna ideálisabb a számunkra. Az első és legfontosabb aspektus az, hogy mekkora terület áll a mosógép rendelkezésére.