Egyéb kategória

Megerősítette a rendező: Tarzan és a Jégvarázs lányai valójában testvérek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy két, nem egyszerre készített Disney-film összekapcsolódjon, de most ez is megtörtént. A Jégvarázs rendezője ugyanis megerősítette az egyik legnagyobb rajongói teóriát.

vous - 2017.01.07.
Megerősítette a rendező: Tarzan és a Jégvarázs lányai valójában testvérek

Az elmúlt évek egyik legklasszabb Disney-filmje a Jégvarázs volt, és a népszerűsége azóta sem csökkent. A megjelenés óta elterjedt már egy-két fanteória, az egyik legkülönösebb ötletért pedig szinte mindenki odavolt. Eszerint ugyanis Elsa és Anna szülei valójában nem haltak meg a tengeri balesetben, hanem kikötöttek a dzsungelben újszülött kisfiukkal, aki később Tarzanként lett híres. A film rendezője, Chris Buck elmesélte, hogy bár egyik forgatókönyvben sem szerepel hivatalosan ez a részlet, szerinte valójában TÉNYLEG így van – írja a Her.

„Igen, volt egy hajóroncs, de tovább voltak ők ott a tengeren, mint gondoltuk volna, hiszen az anyuka várandós volt, és a hajón szülte meg a kisfiút.”

Objektum doboz

Ezek után a sztori már ismerősen csenghet nektek is. Valahogy az áramlat elsodorta őket a skandináv vizektől, és a dzsungelben kötöttek ki. Építettek egy faházat, viszont egy leopárd megölte a szülőket, így a gorillák nevelték fel a kisfiút.

„Az én fejemben Anna és Elsa valójában Tarzan testvérei.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek