Egyéb kategória

Megerősítette a rendező: Tarzan és a Jégvarázs lányai valójában testvérek

Nem túl gyakran fordul elő, hogy két, nem egyszerre készített Disney-film összekapcsolódjon, de most ez is megtörtént. A Jégvarázs rendezője ugyanis megerősítette az egyik legnagyobb rajongói teóriát.

vous - 2017.01.07.
Megerősítette a rendező: Tarzan és a Jégvarázs lányai valójában testvérek

Az elmúlt évek egyik legklasszabb Disney-filmje a Jégvarázs volt, és a népszerűsége azóta sem csökkent. A megjelenés óta elterjedt már egy-két fanteória, az egyik legkülönösebb ötletért pedig szinte mindenki odavolt. Eszerint ugyanis Elsa és Anna szülei valójában nem haltak meg a tengeri balesetben, hanem kikötöttek a dzsungelben újszülött kisfiukkal, aki később Tarzanként lett híres. A film rendezője, Chris Buck elmesélte, hogy bár egyik forgatókönyvben sem szerepel hivatalosan ez a részlet, szerinte valójában TÉNYLEG így van – írja a Her.

„Igen, volt egy hajóroncs, de tovább voltak ők ott a tengeren, mint gondoltuk volna, hiszen az anyuka várandós volt, és a hajón szülte meg a kisfiút.”

Objektum doboz

Ezek után a sztori már ismerősen csenghet nektek is. Valahogy az áramlat elsodorta őket a skandináv vizektől, és a dzsungelben kötöttek ki. Építettek egy faházat, viszont egy leopárd megölte a szülőket, így a gorillák nevelték fel a kisfiút.

„Az én fejemben Anna és Elsa valójában Tarzan testvérei.”

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.