Egyéb kategória

Horoszkóp: fény derülhet mindenre, és megoldódhatnak egyes problémák

Igazán mélyre visznek a mostani energiák a Mars jegyváltásával. A Skorpió jegyében haladó Jupiterhez a Mars december 9-én csatlakozott. Itt hozzászokhattunk, hogy aminek borulnia kellett, az borult.

vous - 2017.12.12.
Horoszkóp: fény derülhet mindenre, és megoldódhatnak egyes problémák

A Mars belépésével mindez fokozódik, különösen mialatt a Jupiterrel együttállásban lesz (2018. január 2–11.). Felerősítheti a szélsőségeket, a téveszméket, fény derülhet rengeteg mindenre.

Olyan problémák oldódnak meg, olyan tudást, rálátást kaphatunk, amelyek a legmélyebb gyökerekig mennek vissza. 

Ha valami nem stimmel a hiedelmeinkkel, azt is meg kell vizsgálni és oldani. A rossz hiedelmek elengedése és a valódi gyökerek, a szellemi és a fizikai hovatartozás megtalálása a cél. 

További útravalókért ITT kattintsatok át a blogomra!

horoszkóp

Még többet olvasnátok horoszkóp témában?

Nézzetek szét a #horoszkópra kattintva, de ne hagyjátok ki ezeket a cikkeket sem:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.