Egyéb kategória

Zöldítsük be együtt városainkat, fogadjunk örökbe növényeket!

Szeretek Budapesten élni, de vidéki lányként nem mindig könnyű a betondzsungelben. Gyakran hiányoznak a fák és a virágok, sajnos kevés a park a belvárosban. Épp ezért örültem, amikor megláttam a Greenpeace felhívását. Célul tűzték ki, hogy bezöldítik Magyarország városait!

vous - 2017.12.03.
Zöldítsük be együtt városainkat, fogadjunk örökbe növényeket!

A jövő zöld városa névre hallgató projekt keretében legalább 3500 új növényt fognak elültetni a Greenpeace munkatársai, ha a gyűjtés sikerrel jár. A honlapjukon elhelyezett számláló szerint jelenleg kicsivel több mint 2000 növényre gyűlt össze a támogatás.

Objektum doboz

Nagyon egyszerű és átlátható adományozói programot találtak ki, tényleg gyerekjáték beszállni a városzöldítésbe. Ha ti is szeretnétek hozzájárulni a jövő zöld városaihoz egy növény ültetésével, nincs más dolgotok, mint felkeresni a jovovarosa.hu oldalt. Itt kiválaszthatjátok a szimpatikus növényt, amelyet szeretnétek elültettetni. 250 forintos árvácskával indul a kínálat, 4500 forintért facsemetecsomagot, 7000 forintért virágos rétet, 100 000 forintért pedig már névtáblával ellátott belvárosi páfrányfenyőt választhatunk. Ha elutaltuk a támogatást, egy térképen azt is megadhatjuk, hova ültessék a kiválasztott növényünket.

Objektum doboz

Mi imádjuk az ötletet, reméljük, ti is kedvet kaptok, hogy csatlakozzatok a kampányhoz!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.