Egyéb kategória

Zöldítsük be együtt városainkat, fogadjunk örökbe növényeket!

Szeretek Budapesten élni, de vidéki lányként nem mindig könnyű a betondzsungelben. Gyakran hiányoznak a fák és a virágok, sajnos kevés a park a belvárosban. Épp ezért örültem, amikor megláttam a Greenpeace felhívását. Célul tűzték ki, hogy bezöldítik Magyarország városait!

vous - 2017.12.03.
Zöldítsük be együtt városainkat, fogadjunk örökbe növényeket!

A jövő zöld városa névre hallgató projekt keretében legalább 3500 új növényt fognak elültetni a Greenpeace munkatársai, ha a gyűjtés sikerrel jár. A honlapjukon elhelyezett számláló szerint jelenleg kicsivel több mint 2000 növényre gyűlt össze a támogatás.

Objektum doboz

Nagyon egyszerű és átlátható adományozói programot találtak ki, tényleg gyerekjáték beszállni a városzöldítésbe. Ha ti is szeretnétek hozzájárulni a jövő zöld városaihoz egy növény ültetésével, nincs más dolgotok, mint felkeresni a jovovarosa.hu oldalt. Itt kiválaszthatjátok a szimpatikus növényt, amelyet szeretnétek elültettetni. 250 forintos árvácskával indul a kínálat, 4500 forintért facsemetecsomagot, 7000 forintért virágos rétet, 100 000 forintért pedig már névtáblával ellátott belvárosi páfrányfenyőt választhatunk. Ha elutaltuk a támogatást, egy térképen azt is megadhatjuk, hova ültessék a kiválasztott növényünket.

Objektum doboz

Mi imádjuk az ötletet, reméljük, ti is kedvet kaptok, hogy csatlakozzatok a kampányhoz!

Ajánlott cikkek