Egyéb kategória

Chrissy Teigen és John Legend második gyermekét várja

Chrissy Teigen és John Legend nemrég ünnepelte 4. házassági évfordulóját, és immár újra van okuk az ünneplésre. A pár második gyermekét várja. Eszméletlen aranyosan jelentették be!

vous - 2017.11.22.
Chrissy Teigen és John Legend második gyermekét várja

A szabadszájú Chrissy Teigen és férje, John Legend második gyermeküket várják, és talán Jessica Albát is lekörözik a cuki bejelentések versenyében. Chrissy egy videót töltött fel közösségi oldalaira, amelyen az egyéves lánya, Luna játszik az ölében, majd megkérdezi a kislányt:

Luna, mi van itt? 

A csöppség csak ennyit felel: „Baba!” 

Objektum doboz

chrissy teigen

Chrissy Teigen legviccesebb tweetjei bebizonyítják, hogy ő igenis jó fej

Chrissy Teigent megéri Twitteren követni, ugyanis nemcsak hogy gyakran posztol, de általában ezek nagyon viccesek is. A top 10 legviccesebb tweetje ezt garantáltan alátámasztja.

Chrissy Teigen nem egy szégyenlős típus, és a véleményét sem szokta magában tartani, ezért nem meglepő, hogy humorosan a poszthoz pusztán ennyit írt:

Johné!

A baba nemét egyelőre nem tudni, de a pár közvetlenségét ismerve biztosan hamarosan erről is értesülünk majd. Chrissy egyébként a bejelentés óta egy friss poszttal jelentkezett, amelyben megmutatta új, frufrus haját. 

Jól áll neki?

Objektum doboz

chrissy teigen

Ilyen stílusos szettekben turistáskodik Chrissy Teigen Velencében 

Chrissy Teigen általában nem stílusos megjelenésével hívja fel magára a figyelmet, sokkal inkább szabados és már-már botrányos viselkedésével, tetteivel. Bár mi mindezek ellenére is nagyon kedveljük a hölgyet, főleg azok után, hogy igazán kecsesen járja be Olaszországot.

Ajánlott cikkek