Egyéb kategória

Bámulatosan fest Kim Kardashian West új parfümkollekciója

Kim Kardashian West (KKW) kijött új parfümjével (illetve ki fog jönni november 15-én), aminek olyan dizájna van, hogy eldobjuk az agyunkat, és érte sem megyünk.

vous - 2017.11.14.
Bámulatosan fest Kim Kardashian West új parfümkollekciója

Kim Kardashian új parfümje a Crystal Gardenia nevet viseli, és három illatot foglal magában: 

  • Crystal Gardenia: vízililiom és pézsma
Objektum doboz

  • Crystal Gardenia Citrus: bizsergető citrus
Objektum doboz

  • Crystal Gardenia Oud: levendula, vörös rózsa és jázmin
Objektum doboz

Eddig semmi izgalmas, hiszen még nem szagoltuk, azonban annyira szép üvegcsét és dizájnt kapott a parfüm, hogy szerettük volna nektek is megmutatni, mennyire zseniális. KKW Insta-sztoriban is mesélt az illatokról bővebben, és mi mást is mondhatott volna, mint hogy ő nem tudna választani közülük.

A parfümök 75 ml és 30 ml kiszerelésben lesznek elérhetőek kizárólag online. Előbbi 60 dollárba (kb. 16 ezer forint), utóbbi 30 dollárba (kb. 9 ezer forint) fog kerülni. Sajnos arról egyelőre nincs infó, hogy Magyarországra szállítanak-e. 

Mi nagyon kíváncsiak vagyunk az illatokra!

ezert-tartozunk-halaval-a-kardashian-csaladnak-molnar-viola-anna

Sok van a rovásukon, én mégis hálás vagyok nekik: ezért nem tudok haragudni a Kardashian családra

A Kardashianek élete gyakorlatilag a kirakatban zajlik: minden egyes lépésüket nyomon követhetjük, hála a Keeping Up With The Kardashians című realitynek. Amerika első számú celebcsaládjáról mindenkinek megvan a maga véleménye: Bevallom, néha az én zsebemben is kinyílik a bicska, ha valamilyen hírt hallok velük kapcsolatban… De!

Ajánlott cikkek