Egyéb kategória

Ez a jövő vár ránk: házi kedvencek helyett robotok

El tudtok képzelni egy olyan jövőt, ahol a kis kedvencetek helyett egy arctalan robot kucorog az öletekbe? Nyugi, mi sem, de egyesek ezt a jövőt szánják nekünk.

vous - 2017.10.10.
Ez a jövő vár ránk: házi kedvencek helyett robotok

Ez a megoldás a japán YUKAI Engineering robotgyártó cégnek köszönhetően valósággá válhat.

karom

Új őrület: cicakarom a gazdi trendi körmeihez!

Függetlenül attól, hogy nem a macska az ember legjobb barátja, ha cicust tartotok, bizonyára nagyon mély kapcsolatot ápoltok vele. Ennek pedig az a leginkább kifejező módja, ha a cicus karma ugyanolyan színben és mintában pompázik, mint a ti körmötök. Vagy mégsem?

A legújabb termékük, a „Qoobo” egy bolyhos, fej nélküli, interaktív terápiás robot, amely lehetővé teszi a tulajdonosok számára, hogy – amíg nincs kisállatuk, vagy mert nem tehetik meg, hogy kisállatot fogadjanak be, vagy csupán kedvtelésből – házi kedvencük legyen. A kütyű (állat) egy USB-portnyi energiát igényel.

A „Qoobo” bizarrnak tűnhet (mert az is), de a cég egyik dolgozójának minden vágya volt, legyen egy cicája, de sajnos allergiás rájuk.

 A robot reagál a tulajdonos érintésére, a farkát különböző intenzitással csóválja, attól függően, hogyan ér hozzá.

Objektum doboz

macska cica nő állat

Még több (igazi) cica

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.