Egyéb kategória

Nagyi 2017 – videojátékozó idős hölgy a legmenőbb most

A videojátékozó nagyi felborította az internet egyensúlyát. A 80 éves néni videojátékozás közben jelenleg a legmenőbb, amit valaha láttunk. 

vous - 2017.10.06.
Nagyi 2017 –  videojátékozó idős hölgy a legmenőbb most

A nemsokára 80 éves amerikai nagyi elmondása szerint éjfélig szokott a gép előtt ülni, de nem szabásmintákat nézeget a YouTube-on, hanem játszik (nem a pasziánsszal). Remek kikapcsolódás számára a videojáték, amiben bár szerinte nem túl jó, de őt ez nem érdekli. 

Az idős hölgy kedvenc játéka a Skyrim.

mengyan-eszter-a-super-marion-tul-4-es-meg-sokkal-tobb-szamitogepes-jatek-paroknak

A Super Marión túl: 4 (és még sokkal több) számítógépes játék pároknak

Valamiért sosem kattantam rá a számítógépes játékokra: a családban hárman osztoztunk egy gépen, aztán mire külön laptopom lett, jöttek a vizsgák, a cikkek, a munka. Az okostelefonomat is munkára használom, most is ezt a cikket írom rajta, miközben zötyögök a szerkesztőség felé a buszon. Pedig játszani jó – a számítógéppel is.

A fülessel a fején akciózó nagyi szerintünk rendkívül aranyos, és remek példa az idősebb korosztály számára. 

Objektum doboz

Meséljetek, a ti nagyitok mennyire modern?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.