Egyéb kategória

Az élet császára ez a srác, aki egy nagy kád mekis sült krumpliban fürdik

Nem tudjuk, hogyan és nem tudjuk, miért, de ez a srác egy kád sült krumpliban fürdőzik. Csak azt tudjuk, hogy ő akarunk lenni!

vous - 2017.10.03.
Az élet császára ez a srác, aki egy nagy kád mekis sült krumpliban fürdik

Furcsa, de irigylésre méltó videóra bukkantunk: egy fiú egy nagy kád sült krumpliban fürdik, miközben habzsolja azt – természetesen ketchuppal. Nem tudjuk, hogy hová és mi célból készült a kisfilm, de az biztos, hogy megalapozta a napunkat!

Miközben néztük, csak arra tudtunk gondolni, hogy ő akarunk lenni! 

Objektum doboz

 Szép keddet!

mcdonalds-1340199_960_720

Bámulatos tények a Mekiről, amiket biztosan nem tudtatok

Tegyük a kezünket a szívünkre: ha tehetnénk, minden nap a McDonald’s-ban ennénk. De hát a gyorskaja hamar megtenné a hatását, és bizony a pénztárcánk is igencsak megérezné. Leírtam ezt a két sort, és már érzem is a Meki illatát. Most azonban nem az isteni finom ételekről lesz szó, hanem olyan tényekről, amit eddig biztosan nem tudtatok a McDonald’s-ról.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.