Egyéb kategória

Kiderült, miből készül igazából a McDonald’s sült krumplija

Ti ettetek már jobb dolgot a mekis sült krumplinál? Ez az a finomság, ami még a legrosszabb napokon is bárkit fel tud vidítani. De mikor már jó néhány szemet befaltunk, nehéz elhessegetni a gondolatot: vajon tényleg igazi krumpliból készült?

vous - 2021.12.11.
Kiderült, miből készül igazából a McDonald’s sült krumplija

Most azonban végre kiderült, miből készül a mennyei hasábburgonya! Napvilágra került ugyanis egy videó, amely részletesen bemutatja, milyen folyamatokon keresztül megy át a krumpli, mielőtt papírdobozban a tálcátokra kerül.

Forrás:
Facebook/MacDonald's

A videóból pedig tisztán látszik, hogy IGAZI krumpliból készül a gyorsétterem sült burgonyája.

De nézzétek meg ti is a videót, ha nem hiszitek:

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.