Egyéb kategória

Trónok harca-rajongók: lessetek be Rose Leslie szülői házába!

Még alig tértünk magunkhoz a legédesebb Trónok harca-pár eljegyzéséből – Kit Harington és Rose Leslie eszméletlenül édesen jelentette be, hogy már jegyespár, – addig újabb izgalmas hírek érkeztek róluk, pontosabban Rose-ról!

vous - 2017.09.29.
Trónok harca-rajongók: lessetek be Rose Leslie szülői házába!
kit harington rose leslie

Ez nagyon édes <3 Így jelentette be eljegyzését Kit Harington és Rose Leslie

Már megszokhattuk, hogy a sztárpárok leginkább az Instagramon jelentik be az életükbe beálló nagy változásokat. Kit Harington és Rose Leslie nem így tett – eljegyézüket igazán különleges módon jelentették be.

A Trónok harca Ygrittjét alakító színésznő, Rose Leslie szülői házába most bárki beköltözhet, ugyanis a ház (kastély) felkerült az Airbnb oldalára.

Forrás:
www.airbnb.co.uk

Az Airbnb szerint a Lickleyhead-kastély Aberdeenshire csendes és eldugott részen egy gyönyörű parkban található, melyet öreg fák és csodás gyep vesz körül. A kastélyban már több esküvőt is rendeztek. 

Lehet, hogy nem Sárkánykő, de azért lenyűgöző!

Forrás:
www.airbnb.co.uk

A leírás szerint a Lickleyhead-kastély nagyszerű helyszíne a családi összejöveteleknek, születésnapi buliknak, hiszen csendes és privát. Leslie szülei, Sebastian és Candida bed-and-breakfast lehetőséggel kínálják a 15. századi kastélyt, átszámítva 39 ezer forint/szoba/éjszakáért, de az egész kastély is kibérelhető 213 ezer forint/éjszakáért. 

Érdekel?

glamping

A legmenőbb magyarországi glampingek

„Életemben összesen két időszakban sátraztam: gyerekkoromban a nagyszüleimmel balatoni kempingekben, majd húsz évvel később több fesztiválon is. Nem lettem a kempingezés szerelmese, de a következő szálláshelyeket látva, azért „nagy duzzogva” rá tudnám venni magam. Már csak azért is, mert ez már kicsit több, mint kemping. Ez GLAMPING!” – főszerkesztőnk, Eszter cikkét ide kattintva olvashatjátok tovább.

Ajánlott cikkek