Egyéb kategória

Így néz ki a valóságban az Éjkirályt megformáló színész

Az Éjkirály kapcsán már számos teória született, az egyik legabszurdabb, hogy maga Bran Stark az. Nos, ez a száll még nincs elvarrva, de addig is nézzük meg, ki is az Éjkirályt alakító színész.

vous - 2017.10.17.
Így néz ki a valóságban az Éjkirályt megformáló színész
got

Íme, a legdurvább Trónok harca-teória! Az Éjkirály nem más, mint… 

Őrült Trónok harca-teóriákkal tele van az internet, mi már fel sem ülünk szinte egynek sem, de amit most találtunk, annyira abszurd, hogy talán igaz is lehet. Vagy mégsem? 

Az első 5 évadban Richard Brake brit színész formálta meg a karaktert, majd ismeretlen okok miatt a 6–7. évadra lecserélték. Mivel az Éjkirály maszkja igazodik az őt megformáló színész arcához, így az első 5 évadban egy kicsit másképp is nézett ki a karakter.

1–5. évad – Richard Brake

Forrás:
youtube.com

6–7. évad  – Vladimír Furdík

A szlovák színész a 6. évadban bukkant fel először, és érdekes, hogy megmutatja „igazi” arcát is. Egészen pontosan abban a részben, amikor Bran eljut az Éjkirályba, és megtudja, hogy az erdő gyermekei teremtették. 

Forrás:
youtube.com

Nos, Vladimír Furdík nem a GOT-nak köszönheti színészi sikereit. Szerepelt a Prometheus, Perzsia hercege és a Sárkányszív 2. című filmekben is.

Jelenleg pedig ő az Éjkirály

Forrás:
youtube.com
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!