Egyéb kategória

Ez nem történhetett meg: teória a legdurvább Trónok harca-jelenethez

Ha már megnéztétek a Trónok harca extra hosszú évadzáró epizódját, nyugodtan olvassatok tovább, ha még nem, akkor a következő sor után kattintsatok el.

vous - 2016.06.28.
Ez nem történhetett meg: teória a legdurvább Trónok harca-jelenethez

Mondjuk a képernyő jobb oldalára, a favágószexuális pasik cikkre.

!!!SPOILER!!!

Szóval a legdurvább jelenet a Trónok harca utolsó részében kétségkívül az olyan karakterek halála, mint Loras és Margaery Tyrell. Na jó, Tomen halálugrása is elég durva, de a robbanás mindenen túltesz. De tényleg, Cerseinek köszönhetően csaknem kihalt a Tyrell ház? Nézzük csak, mi is történt. 

Miután sem Toman, sem Cersei nem jelent meg a tárgyaláson, Margaery sejtette, hogy valami nagyon nincs rendben. Kiabált, hogy mindenki hagyja el az épületet, azonban érvelései nem hatották meg a Főverebet, így senkit nem engedtek ki a tárgyalás helyszínéről. 

Azonban a robbanás előtti utolsó pillanatban Margaery tekintete gyanakvásra adhat okot. Ahogy a Főverébre nézett, tekintetéből olyasmi volt kiolvasható: 

ÁTVERTÜNK!

Forrás:
youtube.com

Igen, tudom, hogy ekkora robbanást nem élhettek túl a Tyrell tesók, de mondok jobbat. Pár jelenettel ezután a Töviskirálynő már említést tesz arról, hogy megölték az unokáit, ám mi van, akkor ha csak úgy tesz, mintha meghaltak volna? Emlékeztek még, amikor pár epizóddal ezelőtt Margaery egy levelet adott át a nagymamájának, amiben a címerük szerepelt? A Töviskirálynő, amint meglátta, mi áll a levélben, sejtelmesen mosolygott.

És azt se felejtsük el, hogy Havas Jon is visszatért a halálból…

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!