Egyéb kategória

„Nem kérek zacskót, nem veszem el az elsőt!” – nektek milyen vásárlási kattanásotok van?

Furcsa kattanásai mindenkinek vannak, főleg, ha vásárolunk. Nézzük, milyen kattanásaik vannak a VOUS-lányoknak, ha hipermarketben vagy plázában vásárolnak.

vous - 2017.09.22.
„Nem kérek zacskót, nem veszem el az elsőt!” – nektek milyen vásárlási kattanásotok van?

Az én legnagyobb kattanásom, hogy nem veszem le a polcról az első terméket – ez persze leginkább élelmiszerboltokra jellemző, és akkor, ha sorban, egymás mögött vannak a termékek. Az elsőt soha!

vásárlás

Dolgok, amikből soha, de soha nem lehet eleget venni – ismerős?

Ismerős az érzés, amikor nagybevásárláskor járkáltok a polcok között, és a világ minden kincséért sem bírnátok rájönni, hogy az adott termékből nektek van-e otthon, és ha van, akkor mennyi? Na, az ilyen helyzetek miatt alakul úgy, hogy pár dologból szinte mindig újráztok, akkor is, ha otthon amúgy már van belőle egy rakat.

Ha cipőt vásárolok, akkor soha nem veszem meg a kiállított darabot – tudjátok, amit már a legtöbben felpróbáltak. Ha az pont a méretem, és nincs másik, original doboz, akkor a cipő nem lesz az enyém. Bár utóbbi szerintem nem egyedi eset, a legtöbben így vagyunk a cipőkkel.

Egyébként pedig nem szeretek drogériában sminktermékeket vásárolni, inkább katalógusból vagy online rendelek – tudom, hogy velem van a baj, de nincs gusztusom hozzá.

Azt hiszem, részemről ennyi! Na de mi a helyzet a többi VOUS-lánnyal?

Mojzi

Mostanában már nemcsak a zöldségesnél, boltban és drogériában nem kérek zacskót, hanem a ruhaüzletekben sem.

Minek a zacsi, ha befér a táskámba vagy a vászonszatyorba, amit megvettem…?

„Meg kellett küzdenem a bolti eladók szemforgatásával” – Meglepően egyszerű trükkökkel spórolhattok a konyhában és védhetitek a környezetet

„Meg kellett küzdenem a bolti eladók szemforgatásával” – Meglepően egyszerű trükkökkel spórolhattok a konyhában és védhetitek a környezetet

Számomra a modern, igényes nő-, tudatos, nemcsak magára és a külsejére fordít gondot, hanem a közvetlen környezetére, sőt, hogy még ennél is tovább menjek, magára a tágabb értelemben vett környezetre is ugyanannyira ügyel, mint a reggeli sminkjére. Nem mondom, hogy 0–24-ben azon kell gondolkodnunk, hogyan tegyük jobbá, élhetőbbé a bolygónkat, de kis lépéseket azért mindenki beilleszthet a hétköznapjaiba, például hogy szelektíven gyűjtse a szemetet, vagy hogy leszámoljon a túlköltekezéssel. Ezeket pedig a legjobb a konyhában elkezdeni!

Nóri

Nekem ne lenne kattanásom? A drogériákban a sminkcuccok közül szigorúan a hátsót veszem el, és a teszterekhez hozzá sem nyúlok. És természetesen minden megvásárolt ruhát viselés előtt kimosok. 

Viola

Ha mintás ruhadarabról van szó (nem aprómintásról, hanem nagyobb, elszórt mintákról), ugyanabból a méretből beviszek 3-4-et is a próbafülkébe, és hosszasan rágódom azon, hogy melyiket vigyem el, melyiken tetszik a leginkább az, ahogy kijön a minta.

Dóri

Ha parfümöt vagy kozmetikumot veszek, mindig először magamra kenem vagy fújom, és várok pár órát, hogy allergiás vagyok-e rá, vagy sem. Már sokszor volt, hogy vettem valamit, és otthon derült ki, hogy viszketek vagy kiütéses leszek tőle.

Ha nektek is van furcsa vásárlási szokásotok, ne habozzatok nekünk megírni Facebookon, a cikk posztja alatt, kommentben – a legjobbakból cikket írunk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.