Egyéb kategória

Itt A szürke ötven árnyalata befejező részének előzetese – videó!

Elkészült az előzetes A szabadság ötven árnyalata című filmhez, ami A szürke ötven árnyalata befejező része lesz. A film 2018 februárjában debütál a mozikban, mi pedig már alig várjuk, hiszen elképesztő izgalmakat tartogat az utolsó rész!

vous - 2017.09.11.
Itt A szürke ötven árnyalata befejező részének előzetese – videó!

A szabadság ötven árnyalata című filmmel véget ért Anastasia és Christian története. A pár az új részben összeházasodik, és a kisfilmben már láthatjátok is Ana ruháját, ami egészen elképesztően szép.

a szürke 50 árnyalata

Ryan Gosling A szürke ötven árnyalatában: meglepő tények az erotikus drámáról

Hamarosan a mozikba kerül A szürke ötven árnyalata második része, és az őrület újra elkezdődik. Már nem kell sokat várnunk, hogy újra átéljük, illetve belepiruljunk a túl romantikus jelenetekbe. Ezt a kis időt pedig használjuk ki, és melegítsünk be a második részre! Jöjjön 11 meglepő tény A szürke ötven árnyalatáról.

Nászútra is indul kedvenc párosunk, ahol nemcsak az erotika, de az akció is főszerepet kap – nem várt fordulatokban is bővelkedik majd a mozi. Na de elég a rizsából!

Nézzétek meg A szabadság ötven árnyalata előzetesét!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.