Egyéb kategória

Itt A szürke ötven árnyalata befejező részének előzetese – videó!

Elkészült az előzetes A szabadság ötven árnyalata című filmhez, ami A szürke ötven árnyalata befejező része lesz. A film 2018 februárjában debütál a mozikban, mi pedig már alig várjuk, hiszen elképesztő izgalmakat tartogat az utolsó rész!

vous - 2017.09.11.
Itt A szürke ötven árnyalata befejező részének előzetese – videó!

A szabadság ötven árnyalata című filmmel véget ért Anastasia és Christian története. A pár az új részben összeházasodik, és a kisfilmben már láthatjátok is Ana ruháját, ami egészen elképesztően szép.

a szürke 50 árnyalata

Ryan Gosling A szürke ötven árnyalatában: meglepő tények az erotikus drámáról

Hamarosan a mozikba kerül A szürke ötven árnyalata második része, és az őrület újra elkezdődik. Már nem kell sokat várnunk, hogy újra átéljük, illetve belepiruljunk a túl romantikus jelenetekbe. Ezt a kis időt pedig használjuk ki, és melegítsünk be a második részre! Jöjjön 11 meglepő tény A szürke ötven árnyalatáról.

Nászútra is indul kedvenc párosunk, ahol nemcsak az erotika, de az akció is főszerepet kap – nem várt fordulatokban is bővelkedik majd a mozi. Na de elég a rizsából!

Nézzétek meg A szabadság ötven árnyalata előzetesét!

Objektum doboz

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!