Egyéb kategória

Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

A 47 éves énekesnő, Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós. 

vous - 2017.09.08.
Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

Állítólag. A Radar Online hozta le, hogy Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós, a baba édesapja pedig Gwen új párja, Blake Shelton. A lap szerint Gwen lombikbébiprogram segítségével esett teherbe. 

Objektum doboz

Az énekesnő 2016-ban vált el exférjétől, Gavin Rossdale-től, akivel 3 közös gyermekük van. Gwen ezt követően szerelembe esett Voice-os mentortársával, Blake Sheltonnal. A férfinek a Gwentől születendő baba lenne az első gyermeke. 

Bár lehet, hogy a hír pusztán pletyka, de ha igaz, Gwen gyermekvállalása több nőnek is erőt adhat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.