Egyéb kategória

Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

A 47 éves énekesnő, Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós. 

vous - 2017.09.08.
Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

Állítólag. A Radar Online hozta le, hogy Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós, a baba édesapja pedig Gwen új párja, Blake Shelton. A lap szerint Gwen lombikbébiprogram segítségével esett teherbe. 

Objektum doboz

Az énekesnő 2016-ban vált el exférjétől, Gavin Rossdale-től, akivel 3 közös gyermekük van. Gwen ezt követően szerelembe esett Voice-os mentortársával, Blake Sheltonnal. A férfinek a Gwentől születendő baba lenne az első gyermeke. 

Bár lehet, hogy a hír pusztán pletyka, de ha igaz, Gwen gyermekvállalása több nőnek is erőt adhat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.