Egyéb kategória

Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

A 47 éves énekesnő, Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós. 

vous - 2017.09.08.
Gwen Stefani (47) negyedik gyermekével várandós!

Állítólag. A Radar Online hozta le, hogy Gwen Stefani negyedik gyermekével várandós, a baba édesapja pedig Gwen új párja, Blake Shelton. A lap szerint Gwen lombikbébiprogram segítségével esett teherbe. 

Objektum doboz

Az énekesnő 2016-ban vált el exférjétől, Gavin Rossdale-től, akivel 3 közös gyermekük van. Gwen ezt követően szerelembe esett Voice-os mentortársával, Blake Sheltonnal. A férfinek a Gwentől születendő baba lenne az első gyermeke. 

Bár lehet, hogy a hír pusztán pletyka, de ha igaz, Gwen gyermekvállalása több nőnek is erőt adhat.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.