Egyéb kategória

Észrevétlenül is lehet plasztikáztatni – de hogyan?

Az orvostudomány fejlődésének köszönhetően ma már szinte bárki nyom nélkül megműttetheti, átplasztikáztathatja magát. Nem lesznek hegek, sebek, drasztikus változások, és szinte csak az veszi észre, aki nagyon akarja. Ennek ellenére nem egy hollywoodi csillag rontotta már el a teljes arcberendezését műtétek hadával, de szerencsére akadnak jó példák is, akiken csak képek összehasonlításával vehetők észre az idő és egy-egy műtét nyomai.
vous - 2015.12.10.
Észrevétlenül is lehet plasztikáztatni – de hogyan?

Blake Lively és Jennifer Aniston után Gwen Stefani az, akin bizony az idő semmit sem változtat, sőt! Természetesen a negyvenhat éves énekesnő nemcsak a géneknek, de valószínűleg plasztikai sebészének is köszönheti gyönyörű arcát. A szőke szépség a ránctalanítást le sem tagadhatja, de emellett az évek múltával az orra is átalakult. A No Doubt énekesnőjének egykori és mai képein jól látható a különbség: orra nemcsak keskenyebb, de szögletesebb is lett. S hogy hogy csinálta? Ide kattintva megnézhetitek a természetes plasztikáztatás titkát!

Előtte – 2003

Utána – 2015

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Nyerjetek ma is!

ADVENTI MEGLEPETÉSÖZÖN – December 10.Sziasztok Jónők!Legutóbb hatalmas sikere volt a Budapest Plasztikai Intézet ajá…

Szerző: Hogyan legyek jó nő?2015. december 10.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.