Egyéb kategória

7 zseniális háztartási trükk szappannal – ismertétek ezeket?

Kihagyhatatlan és megunhatatlan a téma: otthoni tippek okosan és egyszerűen. Mert nem mindenki engedheti meg magának, hogy a legszuperebb és legdrágább szereket használja. Olykor egyszerűbb is, ha a már meglévő, otthoni termékeinket használjuk fel OKOSAN! Ezúttal a szappan van soron! Tudjátok, hogy mi mindenre használhatjátok fel?

vous - 2017.08.31.
7 zseniális háztartási trükk szappannal – ismertétek ezeket?

Újabb hasznos videót fúj elénk a szél, ezúttal a szappanról rántjuk le a leplet – kiderült, hogy multifunkcionális. Tudtátok, hogy megakadályozza, hogy bepárásodjon a szemüvegetek vagy a fürdőszobatükör? De könnyedén csinálhattok belőle házi tüsfürdőt is, sőt még a szemöldökötöknek is jót tesz!

Csekkoljátok a videót és inspirálódjatok!

Objektum doboz

Gyerekjáték a konyha kitakarítása ezzel a néhány egyszerű trükkel!

Még több hasznos otthoni tipp 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.