Egyéb kategória

OMG! Havas Jon apja szuperszexi!

Sajnos vége, ismét egy örökkévalóságig kell várnunk a Trónok harca következő évadára. Ha még nem láttátok a 7. évad utolsó részét, akkor se kattintsatok el, ugyanis minimális spoiler következik, amikor megismerhetitek a Havas Jon apját alakító színészt. Higgyétek el, nem bánjátok meg. 

vous - 2017.08.29.
OMG! Havas Jon apja szuperszexi!

A Trónok harca 7. évadának utolsó részében végre mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy kicsoda Havas Jon. Az is kiderült – ahogy már sejtettük –, hogy Havas nem törvénytelen gyermek, hiszen Sam jóvoltából Bran látta, hogy Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark egybekeltek. (Rhaegar érvénytelenítette előző házasságát Elia Martell-el) 

Objektum doboz

Objektum doboz

Szóval, Havas Jon (Aegon Targaryen) kiléte már tiszta, viszont nem tudunk szó nélkül elmenni az apját alakító színész mellett. 

Nagyon jóképű! 

Mindamellett, hogy a Wilf Scolding által alakított Rhaegar Targaryen nagyon hasonlít testvérére, Viserysre – sőt, sokan azt hitték, ugyanaz a színész játssza –, a való életben is szuperszexi. Nézzétek! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Minden, amit már tudni lehet a Trónok harca 8. évadjáról 

Trónok harca-rajongóként borzasztó belegondolni, hogy pusztán egy rész van hátra a 7. évadból, és minimum egy évet kell várni az UTOLSÓ ÉVADRA! Ó, jaj! Mindenesetre még ne szomorkodjunk, hátravan egy igazán izgalmasnak ígérkező évadfinálé, és már pár infót tudunk is a 8. évadról! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!