Egyéb kategória

OMG! Havas Jon apja szuperszexi!

Sajnos vége, ismét egy örökkévalóságig kell várnunk a Trónok harca következő évadára. Ha még nem láttátok a 7. évad utolsó részét, akkor se kattintsatok el, ugyanis minimális spoiler következik, amikor megismerhetitek a Havas Jon apját alakító színészt. Higgyétek el, nem bánjátok meg. 

vous - 2017.08.29.
OMG! Havas Jon apja szuperszexi!

A Trónok harca 7. évadának utolsó részében végre mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy kicsoda Havas Jon. Az is kiderült – ahogy már sejtettük –, hogy Havas nem törvénytelen gyermek, hiszen Sam jóvoltából Bran látta, hogy Rhaegar Targaryen és Lyanna Stark egybekeltek. (Rhaegar érvénytelenítette előző házasságát Elia Martell-el) 

Objektum doboz

Objektum doboz

Szóval, Havas Jon (Aegon Targaryen) kiléte már tiszta, viszont nem tudunk szó nélkül elmenni az apját alakító színész mellett. 

Nagyon jóképű! 

Mindamellett, hogy a Wilf Scolding által alakított Rhaegar Targaryen nagyon hasonlít testvérére, Viserysre – sőt, sokan azt hitték, ugyanaz a színész játssza –, a való életben is szuperszexi. Nézzétek! 

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Objektum doboz

Amikor a színek és a formák jelentéssel bírnak – avagy így öltözködnek a Trónok harca női karakterei Cséfalvay Fanny

Minden, amit már tudni lehet a Trónok harca 8. évadjáról 

Trónok harca-rajongóként borzasztó belegondolni, hogy pusztán egy rész van hátra a 7. évadból, és minimum egy évet kell várni az UTOLSÓ ÉVADRA! Ó, jaj! Mindenesetre még ne szomorkodjunk, hátravan egy igazán izgalmasnak ígérkező évadfinálé, és már pár infót tudunk is a 8. évadról! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.