Egyéb kategória

Megőrülnek a táncoló kukásokért Egerben – mókás videó!

Vírusként terjed egy videó a neten, amin Eger városában a szemétszállító munkások ropják a kukásautón! Nagyon vicces a látvány!

vous - 2017.08.29.
Megőrülnek a táncoló kukásokért Egerben – mókás videó!

A Bors szúrta ki azt a videót, amin Egerben két szemétszállító férfi táncol a kukásautó hátsó részén. Nemcsak akkor jár kezük, lábuk, ha áll az autó, menet közben sem állnak meg. Aki csak látja őket, mind viccesnek és poénosnak tartja a mókázásukat, dudálnak nekik, a két férfi pedig annál inkább táncol. A többségnek nagyon bejön a munkások bolondozása.

Objektum doboz

A lap szerint az önkormányzatnál veszélyesnek tartják a kukások táncát, ezért belső vizsgálatot indítanak.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.